Atmosfera de Craciun la Cracovia 

Stop Sales
  Durata: 2 nopti/3 zile;
   Perioada:
 • 30 noiembrie - 2 decembrie 2023
 •    Autocar din Cluj-Napoca;

  Tarif catalog

  220
  Euro / pers.

  Tarif oferta speciala*

  190
  Euro / pers.

  *in camera dubla/tripla
  (a 3-a persoana in camera tripla are o reducere de 10 euro)
  OFERTA VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE!
  PLECARE SIGURA!

  Click pentru imagini

  ITINERARIU

  Ziua 1. Pornire din Cluj-Napoca dimineata la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Tranzitam Ungaria si Slovacia, cu scurta oprire in Kosice, al doilea mare oras din Slovacia. Plimbare pe strada Hlavna, unde se gasesc majoritatea monumentelor si muzeele orasului, inclusiv celebra catedrala in stil gotic Sfanta Elisabeta. In aceasta zona exista si posibilitatea servirii mesei. Ne continuam drumul spre Polonia prin frumosul peisaj al muntilor Tatra. Pe traseu se vor face opriri scurte (pauze de cca.15-20 min.) Seara cazare in Cracovia la hotel 3*.
   
  Ziua 2. Dupa micul dejun vom porni în descoperirea Orasului Dragonilor, ne plimbam pe faimoasa strada medievala Kanonicza (unde se afla fosta resedinta a Papei Ioan Paul al II-lea) care ne conduce la Castelul Wawel, locul a trei dinastii monarhice ale Poloniei. Optional vizitam apartamentele regale si catedrala. Dupa-masa continuam vizitarea orasului medieval, cu obiective datand din secolele XIII-XIV: Bazilica gotica Sfanta Maria, cu cea mai mare sculptura medievala din lume, Turnul Primariei, Bazarul, Fortificatiile vechii cetati, apoi program liber in Targul de Craciun pentru a savura atmosfera de sarbatoare cu delicatesele culinare si suvenirurile specifice acestui oras. Seara cazare in Cracovia la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun si plecam spre Zakopane, cea mai frumoasa statiune din Polonia, situata la poalele muntilor Tatra. Aici vom admira cabanele din lemn de la inceputul secolului al XX-lea, simboluri ale arhitecturii in stil Zakopane. Timp liber pentru servirea mesei si degustarea preparatelor locale: branza, cascaval si bere calda cu diferite arome. Pe final de zi vom traversa Slovacia si Ungaria, sosire in Cluj-Napoca in jurul orei 24:00, in functie de conditiile de drum.
   
  Tarif: 220 euro/persoana
  Tarif oferta speciala: 190 euro/persoana in camera dubla/tripla
  (a 3-a persoana in camera tripla are o reducere de 10 euro)

   
  Grup minim 40 de persoane
  Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana
  Supliment single: 35 euro
   
  Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* (Hotel Wyspianski sau similar) in Cracovia (conform criteriilor locale de clasificare), tur de oras Cracovia, vizitarea orasului Kosice si a statiunii Zakopane, asistenta turistica in limba romana.
   
  Tariful nu include: intrari obiective turistice (aproximativ 15 euro), asigurare medicala si storno
   
  Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta.
   
  Conditii de plata:
   - 30% avans la inscriere
   - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare