Paris Paris avion 31 mai - 3 iunie

Paris " Orasul luminilor"

Stop Sales
  Durata: 3 nopti/4 zile;
   Perioada:
 • 31 mai - 3 iunie 2024
 •    avion din Cluj Napoca;

  Tarif catalog

  710
  Euro / pers.

  Tarif early booking*

  660
  Euro / pers.

  Oferta valabila in limita locurilor disponibile!
  plecare sigura!
  Conditii de plata:
  • 50 % avans la inscriere
  • diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare
   

  Click pentru imagini
  ITINERARIU
  Ziua 1. Intalnire cu ghidul in Aeroportul Interna?ional din Cluj Napoca la ora 4:00, pregatire pentru formalitatile de imbarcare, decolare la ora 06:20, deplasare cu avionul pe ruta Cluj-Napoca – Paris, aterizare pe Aeroportul Beauvais la ora 08:05.Dupa aterizare ne vom bucura de un tur de oras cu autocarul si vom admira cele mai spectaculoase obiective din Paris: Arcul de Triumf, Trocadero, Turnul Eiffel, Champs-Elysee, Place de la Concorde, Panteonul, Biserica „La Madaleine”, Opera Garnier, Louvre, Gradinile Tuileries, Place de Bastille, Catedrala Notre Dame, Cartierul Latin. Transfer la Hotel Ibis La Defense 3* sau similar, unde vom avea 3 nopti de cazare.
  Dupa masa ne deplasam cu metroul in zona Trocadero, pentru a admira spectaculoasa panorama ce se deschide spre simbolul Parisului, Turnul Eiffel. Vizita optionala in turn, pentru a ne bucura de panorama impresionanta a orasului. Optional: croaziera pe Sena. Cazare la hotel Ibis La Defense 3* sau similar.

  Ziua 2. Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Muzeului Louvre, cel mai important muzeu de arta din Franta. Intrarea in muzeu se va face individual, dupa achizitionarea biletului ( aprox. 22 euro - 4 ore timp de vizitare), apoi ne deplasam pe malul Senei spre Ile de la Cite, locul de nastere al Parisului, nucleul orasului actual, ce gazduieste faimoasa Catedrala Notre Dame, loc de referinta in istoria Parisului si inspiratia romanului lui Victor Hugo - Cocosatul de la Notre Dame. In drumul nostru vedem din exterior vestita inchisoare Conciergerie, bijuteria arhitecturii gotice Sainte-Chapelle, Universitatea Sorbona, plimbare prin Jardin du Luxembourg. Timp liber in Cartierul Latin pentru servirea mesei si explorarea zonei. Seara cazare la hotel 3*.
   
   Ziua 3. Mic dejun.Ne deplasam in zona Invalides pentru a vizita Domul si mormantul lui Napoleon, imparatul francezilor, a carui ultima dorinta a fost sa se odihneasca pe malurile Senei ( aprox.15 euro, include Muzeul Armelor). Ne deplasam pe jos pana in Place de la Concorde, una dintre cele mai frumoase piete istorice ale Europei, care este dominata de obeliscul vechi de 3200 de ani, adus de la Luxor. Ne deplasam apoi cu metroul in faimosul cartier Montmartre pentru a vizita spectaculoasa catedrala Sacre Coeur si a ne plimba prin pitoreasca Place du Tertre, piata pictorilor, cel mai inalt punct al Parisului.  Plimbare spre Arcul de Triumf si pe bulevardul Champs Elysse. Optional Night Show la Moulin Rouge.

  Ziua 4. Transfer cu autocarul la aeroport la ora 5:00. Decolare din Paris la ora 8:50, aterizare in Cluj-Napoca la ora 12:25.

  Tarif: 710 euro/persoana
  Tarif early booking: 660 euro/persoana/loc in camera dubla
  Supliment camera single: 190 euro/persoana
  Reducere copil sub 12 ani: 130 euro
   
  Tariful include:
  • bilet de avion Cluj-Napoca - Paris - Cluj-Napoca, taxe aeroport
  • bagaj mic de mana (40x30x20)
  • 3 nopti cazare cu mic dejun in Paris la Hotel Ibis La Defense 3* sau similar (conform criteriilor locale de clasificare)
  • transfer aeroport – hotel - aeroport si tur de oras cu autocar local in prima zi
  • asistenta turística in limba romana din partea agentiei pe toata perioada excursiei
   Tariful nu include:
  • alte bagaje la cerere (tarifele sunt valabile doar daca se achita in agentie):
  • wizz priority–troller de 10kg, cu dimensiunea maxima de 55×40×23 cm (aprox.65euro/bagaj), bagaj de cala de 10kg (aprox.90euro/bagaj), bagaj de cala de 20kg (aprox.120euro/bagaj), compania aeriana poate majora taxa de bagaj
  • city tax 15 eur/ persoana/ 3 nopti (se plateste la hotel)
  • bilete transport public: aprox.30 eur/ persoana
  • croaziera pe Sena: aprox. 15 eur/persoana
  • Turnul Eiffel: aprox. 22 eur/persoana (etajul 2, cu lift), aprox. 32 eur/persoana (ultimul nivel, cu lift)
  • Night Show la Moulin Rouge: aprox.150 eur/ persoana
  • bacsis: 10 eur/ persoana
  • asigurarea storno si asigurarea medicala
   Mentiune:
  Programele optionale si biletele de intrare se achita la agentie!
  Programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta.
   
  Grup minim: 25 de persoane
  Compania aeriana: Wizz Air, orar de zbor:
  31.05.2024, Cluj-Napoca 06:20 – Paris Beauvais 08:05
  03.06.2024, Paris Beauvais 08:50 - Cluj-Napoca 12:25