Barcelona Barcelona - Coasta de Azur

Barcelona - Coasta de Azur

Early Booking
  Durata: 7 nopti/ 8 zile;
   Perioada:
 • 26 octombrie - 2 noiembrie 2024
 •    avion + autocar ;

  Tarif catalog

  1200
  Euro / pers.

  Tarif early booking*

  1050
  Euro / pers.

  Early booking valabil pana la date de 15 iulie 2024
  Conditii de plata:
  • 50 % avans la inscriere
  • diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare
   

  Click pentru imagini
  ITINERARIU

  Ziua 1. Intalnire pe aeroportul din Cluj-Napoca la ora 09:00 dimineata. Decolare la ora 11:45. Sosire pe aeroportul din Barcelona la ora 13:50. In aeroport ne asteapta autocarul din Romania care ne duce pe Montjuic (Muntele Evreiesc), punct de belveredere al orasului, unde vizitam Satul Olimpic si din exterior Castelul Montjuic, Poble Espanyol si Muzeul National de Arta Catalana. Calatorie in Santa Susanna, statiune situata pe malul Marii Mediterane (Costa Brava), cina si cazare la hotel 4* (3 nopti).
   
  Ziua 2.  Mic dejun. Incepem vizita in Barcelona, cu Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (exterior) – un adevarat simbol al modernismului catalan, apoi continuam cu Sagrada Familia si operele lui Gaudi (intrare optionala, in functie de timpul disponibil): Casa Batllo, Casa Mila, Mansana de la Discordia. De la 18:15 Parcul Guell - „opera lui Gaudi”, un parc cu elemente arhitectonice deosebite, situat in partea superioara a colinei El Carmel Seara intoarcere la hotelul de pe Costa Brava, cina.
   
  Ziua 3. Dupa mic dejun deplasare in Barcelona (1 ora). Incepem vizitarea orasului cu o plimbare prin cartierul gotic ( Barri Gothic), un labirint de stradute ce converg in piatete, cu cladiri vechi si inalte, stradute inguste si pline de istorie. Admiram aici Catedrala, Muzeul Picasso si Palatul de Muzica Catalana. Incheiem ziua cu o plimbare pe La Rambla, impanzita de magazine si restaurante, intram in cea mai renumita piata din Barcelona La Boqueria, apoi admiram Port Vell, un port de yacht-uri si un centru comercial de agrement. Seara intoarcere in Santa Susanna, cina si cazare la hotel 4*.
   
  Ziua 4. Mic dejun. Continuam drumul spre Franta, sosire in Marsilia (Proventa), in jurul orei 15:00 (450 km), vizita: Basilica Notre Dame, orasul si portul vechi. Program liber. Seara continuam drumul spre cazarea din zona Antibes (200 km). Cazare la hotel 3*.
   
  Ziua 5. Mic dejun. Excursie pe Coasta de Azur. Prima noastra oprire va fi la Nisa, unde vom admira Vieux Nice (centrul vechi), Pia?a de flori, zona comerciala Rue de France si Hotelul Negresco. In jurul pranzului vom ajunge in Monaco, vizitarea Palatului Princiar, a catedralei ?i a Muzeului Maritim (exterior), tur panoramic in Monte Carlo cu vizitarea portului si a cazinoului. Dupa programul liber vom parasi Coasta de Azur si ne vom continua drumul pe un traseu spectaculos spre Riviera Ligurica, pana in Genova. Seara cazare in zona Genova la hotel 4*. 230 km
   
  Ziua 6. Mic dejun. Pornire spre Milano - capitala modei (150 km). Vom vizita Domul, Galeriile Victor Emmanuel, Opera Scala si cetatea Visconti-Sforzesco (exterior). Program liber. Dupamasa pornire spre Padova (250 km). Cazare in zona Padova la hotel 3*.
   
  Ziua 7. Mic dejun. Vizita in Padova: biserica Sf. Anton, piata mare si cladirea facultatatii. Continuam drumul (prin Trieste) spre Slovenia. Cina si cazare la hotel 3* in zona Ljubljana. 270 km
   
  Ziua 8. Mic dejun. Pornire spre casa pe traseul Maribor – Siofok – Budapesta – Cluj-Napoca. Pe traseu vom face o pauza de pranz la Centrul Comercial Campona din Budapesta. Sosire in Cluj-Napoca in jurul noptii, in functie de conditiile de drum. 880 km
   
  Tarif: 1.200 euro/persoana
  Tarif early booking: 1.050 euro/persoana
  *in camera dubla
  Supliment single: 370 euro/persoana
  Grup minim: 40 de persoane 
   
  Atentie! Bagajele se vor aseza in autocar cu 3 zile inainte de plecare, vom anunta detaliile! 
  Conditii de plata:
  - avans 50% la inscriere
  - diferenta cu 1 luna inainte de plecare
   
  Tariful include: bilet de avion Cluj-Napoca – Barcelona cu compania Wizz Air, taxe de aeroport, bagaj mic
  de mana (40x30x20), transport cu autocar modern, 3 nopti cazare cu mic dejun si cina pe Costa Brava la
  hotel 4*, 1 noapte cazare cu mic dejun in zona Antibes la hotel 3*, 1 noapte cazare cu mic dejun in zona
  Genova la hotel 4*, 1 noapte cazare cu mic dejun in zona Padova la hotel 3*, 1 noapte cazare cu mic dejun
  si cina in zona Ljubljana la hotel 3*, asistenta turistica.
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (Sagrada: aprox. 30 eur/persoana; Park Guell: aprox. 20 eur/persoana – se plateste la inscriere + alte intrari aprox. 100 eur/ persoana), taxa de statiune (aprox. 7 eur/persoana, se plateste la fata locului), bauturile la cina, asigurare medicala si storno.