City Break Rusalii la Praga

Rusalii la Praga

Stop Sales
  Durata: 2 nopti/ 3 zile;
   Perioada:
 • 11 - 13 iunie 2022
 •    Autocar din Cluj - Napoca;

  Tarif catalog

  175
  Euro / pers.

  Tarif oferta speciala*

  150
  Euro / pers.

  *in camera dubla sau tripla
  Oferta valabila in limita locurilor disponibile!
  ULTIMELE LOCURI!


  Click pentru imagini

  Itinerariu

  Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca dimineata la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Se tranziteaza Ungaria si ajungem in Slovacia, unde vizitam centrul capitalei slovace Bratislava, posibilitate de masa. Pe traseu se vor face opriri scurte (pauze de cca.15-20 min.) Seara sosire in Cehia, cazare in Praga la hotel 4*.
   
  Ziua 2. Mic dejun. Incepem turul de oras cu vizitarea Castelului - cel mai mare complex medieval din Europa a Catedralei Sf. Vitus, Palatului Regal, dupa care plimbare pe Ulita de Aur, cea mai ingusta strada din Praga, cu cele mai mici case. Pasii ne duc apoi spre Podul Carol si Piata Vechii Primarii cu celebrul Ceas Astronomic. Optional cina in centrul istoric al orasului la „U Medvidku” - restaurant pub infiintat in 1466, cu productie proprie de bere, aprox. 23 EUR/persoana. Cazare in Praga la hotel 4*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Vizitarea Orasului Nou, din sec. XIX–XX:  Piata Sf. Vaclav cu palatele si pasajele frumos decorate si Gara Centrala construita in stil art nouveau. In jurul orei 11:00 ne luam ramas bun de la „orasul celor o suta de turnuri”,  tranzitam Slovacia si in jurul orei 17:00 ne oprim in Ungaria pentru un popas (optional servirea mesei). Sosire in Cluj-Napoca in cursul noptii, in jurul orei 01:00.
    
  Tarif: 175 euro/persoana
  Tarif oferta last minute: 150 euro/persoana
  *in camera dubla sau tripla
    
  Grup minim 40 de persoane
  Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana
  Supliment single: 50 euro/persoana
   
  Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun in Praga la hotel Olympik Congress 4* sau similar (conform criteriilor locale de clasificare), tur de oras Praga, vizitarea orasului Bratislava, asistenta turistica in limba romana.
   
  Tariful nu include: taxe locale (~ 2 EUR/ persoana/ nopate), intrarile la obiectivele turistice (~ 15 euro/ persoana), programele optionale (~ 23 EUR/ persoana), asigurarea medicala si storno.
   
  Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta. Recomandam certificatul verde de vaccinare!
   
  Conditii de plata:
  - 50 euro avans la inscriere
  - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare