Atmosfera de Craciun la Viena

Oferta
Speciala
  Durata: 2 nopti/ 3 zile;
   Perioadele:
 • 1-3 decembrie 2022 STOP SALES
 • 16 - 18 decembrie 2022
 •    Autocar din Cluj - Napoca;

  Tarif catalog

  210
  Euro / pers.

  Tarif oferta speciala*

  185
  Euro / pers.

  *in camera dubla sau tripla
  OFERTA VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE

  Click pentru imagini

  Itinerariu

  Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Se tranziteaza Ungaria si se ajunge la Viena aprox. la ora 15:00. Program de cumparaturi (aprox. 3 ore) intr-un mall din centrul Vienei (Shopping Mall Wien Mitte sau similar). Seara vom savura atmosfera de Craciun din fata Primariei (posibilítate de cina). Pe traseu se vor face opriri scurte (pauze de cca.15-20 min.) Seara cazare in zona Viena la hotel 3*.

  Ziua 2. Mic dejun. Se face cu autocarul turul panoramic al Ringului unde se vor admira: Hofburgul, Parlamentul, Opera, Burgtheater, Universitatea etc. Vizitarea centrului orasului Viena: Palatul Belvedere (exterior) si parcul palatului, Konzerthaus, cladirea Operei, curtile Palatului Hofburg, Graben, Biserica Sf. Stefan si la alegere (individual): Palatul Hofburg, Camera Tezaurului,  Muzeul de Stiinte ale Naturii sau Muzeul de Istorie a Artei. Program de cumparaturi pe renumita Mariahilferstrasse si in Piata de Craciun. Seara optional cina in Grinzing la un restaurant traditional. Cazare in zona Viena la hotel 3*. 

  Ziua 3. Mic dejun. Vizitarea Palatului Schonbrunn si a celebrei case Hundertwasser. In jurul orei 12:00 parasim Viena, tranzitam Ungaria si in jurul orei 16:00 ne oprim pentru un popas de circa o ora (optional servirea mesei). Sosire in Cluj-Napoca in jurul orei 24:00. 
   
   
  Tarif: 210 euro/persoana
  Tarif oferta speciala: 185 euro/persoana
  *in camera dubla sau tripla
    
  Grup minim 40 de persoane
  Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana
  Supliment single: 40 euro/persoana 

  Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in zona Viena (Oekotel sau similar, conform criteriilor locale de clasificare),  asistenta turistica in limba romana.
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aprox. 30 EUR), programele optionale (cina in Grinzing aprox. 20 EUR), asigurarea medicala si storno
  Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta. 

  Conditii de plata:
   - 50 euro avans la inscriere
   - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare
   
  In cazul in care pentru perioada excursiei se declara stare de urgenta, turistul poate opta pentru voucher sau restituirea banilor, in termen de 5 zile de la recuperarea sumelor de la parteneri.
    
  Conditii de renuntare:
   In cazul in care turistul renunta (indiferent de motiv)  la pachetul de servicii turistice care face   obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
     a) 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     b) 60% din pretul pachetului se servicii daca renuntarea se face in intervalul 16 – 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     b) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program.
  Recomandare: Asigurarea storno pentru acoperirea costurilor de renuntare in caz de imbolnavire grava, brusca (inclusiv COVID19) deces in familie prevazute in polita de asigurare.
   
  Conditii de calatorie: carte de identitate sau pasaport valabil
  Informatiile oficiale cu privire la conditiile de calatorie in fiecare stat in parte, pot fi consultate pe site-urile:  http://www.mae.ro si https://www.cnscbt.ro.
  In contextul pandemiei de SARS-CoV-2 (COVID19), Calatorul recunoaste si accepta in mod expres posibilitatea instituirii unor restrictii sau noi conditii de calatorie atat in tara de destinatie cat si in Romania (cu titlu exemplificativ, insa fara a se limita la: obligativitatea purtarii mastii de protectie, vaccin,prezentarea unui test antigen/PCR negativ sau obligativitatea efectuarii acestuia in tara de destinatie, intrarea in carantina sau autoizolare la intoarcerea in Romania).
  Calatorului isi asuma riscul aparitiei uneia sau mai multora dintre conditiile prezentate mai sus (riscuri care nu pot cadea in sarcina Organizatorului si care tin de decizii ale tertilor, cu titlu exemplificativ, insa fara a se limita la: autoritati locale/nationale din statele de destinatie sau din Romania), respectiv recunoaste si accepta in mod expres ca in nicio situatie acestea nu vor putea fi imputate Organizatorului si nu vor putea constitui un motiv de renuntare fara penalizare, astfel in situatia in care pachetul de servicii de calatorie poate fi in mod rezonabil executat.