Atmosfera de Craciun la Viena

Stop Sales
  Durata: 2 nopti/ 3 zile;
   Perioadele:
 • 30 noiembrie - 2 decembrie 2023 (plecare sigura)
 • 15 - 17 decembrie 2023
 •    Autocar din Cluj - Napoca;

  Tarif catalog

  230
  Euro / pers.

  Tarif oferta speciala*

  210
  Euro / pers.

  *in camera dubla/tripla
  (a 3-a persoana in camera tripla are o reducere de 15 euro)


  Click pentru imagini

  Itinerariu

  Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Traversam Ungaria si vom ajunge la Viena in jurul orei 15:00. Pe traseu se vor face opriri scurte (pauze de cca.15-20 min.) Prima oprire la Viena va fi la SCS Mall unde vom avea program liber pentru cumparaturi. Cine doreste, in acelasi timp, poate opta pentru o plimbare in centrul orasului savurand atmosfera de Craciun din fata Primariei (posibilítate de cina). Seara cazare in zona Viena la hotel 3*.
   
  Ziua 2. Mic dejun. Vom face cu autocarul turul panoramic al Ringului unde se vor admira: Hofburgul, Parlamentul, Opera, Burgtheater, Universitatea, Konzerthaus etc. Scurta oprire la Palatul Belvedere iar apoi incepem programul de vizite cu centrul istoric unde ne vom plimba prin curtile Palatului Hofburg, pe vestita strada Graben, ajungem la Biserica Sfantului Stefan (vizita). Urmeaza program liber cu op?iune de vizite la alegere (individual): Palatul Hofburg, Camera Tezaurului,  Muzeul de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Istorie a Artei sau la cumparaturi pe renumita Mariahilferstrasse si in Piata de Craciun. Seara optional cina in Grinzing la un restaurant traditional (cca. 25 euro/persoana). Cazare in zona Viena la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Pornim spre Palatul Schonbrunn unde vom vizita apartamentele in care au locuit Maria Thereza, Franz Joseph si Imparateasa Sisi.
  La pranz parasim Viena, tranzitam Ungaria si in jurul orei 16:00 ne oprim pentru un popas de circa o ora (optional servirea mesei). Sosire in Cluj-Napoca spre miezul noptii. 
   
  Tarif: 230 euro/persoana
  Tarif oferta speciala: 210 euro/persoana in camera dubla/tripla
  (a 3-a pers. in camera tripla are o reducere de 15 euro)
   
  Grup minim 40 de persoane
  Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana
  Supliment single: 40 euro
   
  Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in zona Viena (Oekotel sau similar, conform criteriilor locale de clasificare), asistenta turistica in limba romana.
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aprox. 30 EUR), programele optionale (cina in Grinzing aprox. 25 EUR), asigurarea medicala si storno
   
  Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta.
   
  Conditii de plata:
   - 30% avans la inscriere 
   - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare