Blog Sejur la malul marii in Paralia

Sejur la malul marii in Paralia

23/2/2015
Datorita amplasarii de exceptie pe care o are (aproape de muntele Olimp, Meteora, Thessaloniki, Edessa, etc.), Paralia Katerini este una dintre cele mai vizitate statiuni din nordul Greciei. Renumita pentru plaja cu nisip fin, apa cristalina, dar si pentru tavernele cu mancaruri traditionale, Paralia Katerini ofera o varietate de activitati pentru toate gusturile si pentru toate varstele. Cei dornici de aventura pot explora imprejurimile sau se pot inscrie in diverse croaziere cu vaporul  si se pot bucura de o mare varietate de taverne, restaurante sau cluburi de noapte. Cei care aleg insa Paralia pentru relaxare si odihna cu siguranta vor fi incantati de frumosul litoral, de renumita ospitalitate greceasca si de gustoasele preparate cu specific grecesc.
Paralia Katerini este destinatia de vacanta perfecta atat pentru familiile cu copii, cat si pentru tinerii dornici de distractie. Alege un sejur in Paralia si vei petrece clipe de neuitat! 


Pana cand ajungeti in Paralia Katerini si o sa aveti ocazia sa va bucurati de aceste plaje superbe, va invitam sa vizionati acest scurt film pentru a "prinde feelingul".