Grecia - Paralia Katerini
Localizare Vila Andromahi Fotografii Vila Andromahi Fotografii Paralia Katerini Vezi oferta vara 2020
  Vremea

Sejur in Paralia Katerini

Riviera Olimpului - Paralia Katerini

Este una dintre cele mai vizitate zone ale Greciei, datorita amplasarii excelente pe care o are. Aproape de muntele Olimp, Paralia Katerini ofera o varietate de programe pentru toate varstele. De la posibilitatile de plaja, pana la excursiile optionale organizate de aici catre Manastirile Meteora, Insula Skiathos, Muntele Olimp, Edessa, Salonic sau chiar Atena. Aveti ocazia sa va bucurati de vreme buna, de mare si de ospitalitatea greceasca din Mai pana la sfarsitul lunii Septembrie.

Vila Andromahi

Constructie 2008, Vila Andromahi este situata in Paralia Katerini, in zona noua a statiunii, la aproximativ 5 minute de plaja. Aproape de magazine si taverne, este locul ideal pentru o vacanta la mare. Dispune de 20 de camere (9 duble si 11 triple) complet utilate cu colt de bucatarie, balcon, si baie. Fiecare camera dispune de aer conditionat, TV si acces la internet.

Pana cand ajungeti in Paralia Katerini si o sa aveti ocazia sa va bucurati de aceste plaje superbe, va invitam sa vizionati acest scurt film pentru a "prinde feelingul".