Oferta promotionala!

" />

Maroc Maroc mai 2024

Circuit Maroc - Chafchaouen
Oferta promotionala!

Oferta
Speciala
  Durata: 9 nopti / 10 zile;
   Perioada:
 • 24 mai - 2 iunie 2024
 •    avion din Cluj Napoca;

  Tarif catalog

  1550
  Euro / pers.

  Tarif early booking*

  1480
  Euro / pers.

  reducere Client Fidel: 15 euro/pers.
  Oferta valabila in limita locurilor disponibile!
  cautam partaj doamna!

  Click pentru imagini
  Circuit Maroc - Itinerariu

  ZIUA 1. 24.05 CLUJ-NAPOCA – CASABLANCA
  Intalnire cu ghidul in Aeroportul International din Cluj-Napoca, decolare la ora 9:20 (escala in Istanbul) si aterizare la Casablanca la ora 15:20. Vom vizita Cartierul Habouss (cartier marocan tipic) precum si Piata Natiunilor Unite. Transfer la hotel 4* pentru cina si cazare.

  ZIUA 2. 25.05 CASABLANCA – RABAT –TETOUN
  Mic dejun. Deplasare spre Rabat, capitala Marocului, situat pe malul Oceanului Atlantic. Ne oprim la Necropolele Chellah, un vechi cartier fondat de cartaginezi, cucerit de romani si mult mai tarziu ajuns sub dominatie araba. Vizitam la exterior Palatul Regal El Mechouar Essaid, adica „Palatului Fericirii” unul dintre cele mai frumoase locuri din Rabat, resedinta oficiala a regelui Hassan al II-lea. Plecare spre Tetouan, cina si cazare la hotel 4*.

  ZIUA 3. 26.05.2024 CHAFCHAOUEN
  Mic dejun. Ne indreptam spre Chefchaouen, una dintre cele mai frumoase asezari urbane din Maroc, oras situat in nordul tarii, in apropierea stramtorii Gibraltar, care desparte Marocul de Spania. Se poate remarca, cu usurinta, imbinarea celor doua culturi, influentele andaluze conferindu-i oraselului un farmec aparte, de poveste. Culoarea albastra este reprezentativa pentru Chafchaouen si se regaseste, deseori, în combinatie cu albul zugravelii si cu rosul sau ocrul elementelor decorative. Cina si cazare in Tetouan la hotel 4*.
   
  ZIUA 4. 27.05.2024 MEKNES – FES
  Mic dejun. Vom pleca spre Meknes, supranumit si Versaillesul Marocului - inclus de UNESCO in Patrimoniul Cultural al Umanitatii. Vom vizita Poarta Bab Mansour, foarte frumos ornata cu mozaicuri colorate, cu coloane de marmura, luate din ruinele vechiului oras roman Volubilis. Poarta a fost denumita asa dupa numele arhitectului El Mansour. Ne vom indrepta spre Grajdurile Regale, unul dintre cele mai impresionante repere istorice din Meknes construite de Moulay Ismail pentru a gazdui cei 12.000 de cai regali si vom strabate Medina, piata veche din Meknes. Dupa masa plecare spre Fes, pentru cina si cazare la hotel 4*.

  ZIUA 5. 28.05.2024 FES – MEDINA
  Mic dejun. Continuam drumul spre Orasul Imperial Fes – perla lumii arabe, capitala religioasa si spirituala a Marocului. Vom vizita Poarta Bab Boujloud, o poarta monumentala care se intinde pe unul dintre cele mai aglomerate artere si este un bun punct de plecare pentru explorarea in interiorul zidurilor din Medina (inclusa in patrimoniul UNESCO), Bou Inania Madrasa, Mausoleul Moulay Idriss, Moscheele Andalusian si Quaraouiyine (exterior), Piata Nejjarine si Piata de Condimente, Al Attarine Madrasa, imprejurimile cartierului Mellah. Cina si cazare la hotel 4* in Fes.

  ZIUA 6. 29.05.2024 FES – IFRANE – AZROU – MARRAKECH
  Mic dejun. Plecare spre Marrakech trecand prin Imouzzer du Kandar -un sat berber. Se ajunge in Ifrane – incantatoarea statiune de ski care se afla intr-o padure de cedru din Atlasii Mijlocii. Se viziteaza Azrou – sat berber recunoscut pentru artizanatul in lemn si covoare. Sosire in Marrakech, cina si cazare hotel 4*.

  ZIUA 7. 30.05.2024 MARRAKECH
  Mic dejun. Se viziteaza cele mai atractive obiective ale orasului Marrakech denumit si “ Perla sudului”: Medina, Mormintele Saadiene, Muzeul Dar si Said, Moscheea si Minaretul Koutoubia, Palatul Bahia, Gradina Menara si inima orasului – imensa piata publica, Piata Djemaa El Fna. Vizita (optional) la Gradinile Majorelle, foarte atragatore atat prin varietatea de plante cultivate, cat si prin vasele de lut vopsite in culori tari (albastru electric, galben lamaie, portocaliu intens) si pardoselile din faianta colorata. Cina si cazare hotel 4* in Marrakech.

  ZIUA 8. 31.05.2024 ESSAOUIRA - CASABLANCA
  Mic dejun. Plecare spre Essaouira, un mic oras portuar marocan, de o frumusete rapitoare. Essaouira este o   parte a Marocului ce reuseste sa pastreze intacte traditiile specifice inca din vremea berberilor. Orasul cuprinde un numar mare de situri culturale, motiv pentru care medina sa face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Deplasare spre Casablanca, cina si cazare, hotel 4*.
   
  ZIUA 9. 01.06.2024 CASABLANCA - ISTANBUL

  Mic dejun. Vom admira din exterior Moscheea lui Hassan al II-lea construita partial deasupra oceanului (optional vizita din interior, aprox. 20 eur/pers.). Timp liber in Casablanca. In jurul orei 13:00 transfer la aeroport, decolare la ora 17:00, sosire in Istanbul la ora 23:40. Transfer si cazare la hotel 4* in Istanbul.
   
  ZIUA 10. 02.06.2024 ISTANBUL – CLUJ-NAPOCA
  Mic dejun. Vizitarea centrului vechi al orasului Istanbul, Sultanahmet: Hipodromul, Moscheea Albastra, Palatul Top Kapi (optional, aprox.20 eur/pers.) – simbolul imperiului otoman, cu o panorama superba asupra stramtorii Bosfor. Dupa-masa transfer la aeroport, decolare la ora 18:35 si sosire la Cluj-Napoca la ora 20:10.
   
  Tarif:  1.650 euro/persoana
  Tarif oferta speciala: 1.480 EUR/persoana
  Supliment camera single: 290 eur
  Grup minim: 25 de persoane

    Tariful include:
  • avion Cluj-Napoca – Casablanca – Cluj-Napoca (cu 1 escala in Istanbul)
  • bagaj de cala de 23 kg si bagaj de mana de 8 kg
  • transfer aeroport-hotel-aeroport (Casablanca, Istanbul)
  • tranport local cu autocar modern dotat cu aer conditionat
  • 8 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la hoteluri 4* in Maroc, conform programului*
  • 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel 4* in Istanbul*
  • vizitele si intrarile la obiectivele turistice mentionate in program
  • asistenta turistica in limba romana, ghid local
  • * Hotelurile corespund clasificarilor locale!
   Tariful nu include:
        -     taxe Maroc : 45 euro/persoana (se achita la sosirea in Maroc)
  • asigurarea medicala si storno (recomandata)
  • bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
  • alte intrari la obiectivele turistice decat cele mentionate in program:
  • intrarea la Moscheea Hassan II: aprox. 20 euro/persoana (optional – se achita la fata locului)
  • intrarea la Palatul Top Kapi: aprox. 20 euro/persoana (optional – se achita la fata locului)
  • intrare la Gradinile Majorelle: aprox.15 euro/persoana (se achita la agentie)
  • eventualele excursii/ programe facultative propuse de catre agentia partenera din Maroc
  Cazarea se face la urmatoarele hoteluri ( sau similare):
  Casablanca: Hotel Oum Palace 4*
  Tetouan: Hotel Paloma 4*
  Fez: Hotel Menzah Zalagh 4*
  Marrakech : Hotel Meriem  4*