Istanbul Istanbul avion 19 - 22 aprilie

Istanbul "Poarta Orientului" 

Stop Sales
  Durata: 3 nopti/4 zile;
   Perioada:
 • 19 - 22 aprilie 2024
 •    avion din Cluj Napoca;

  Tarif catalog

  520
  Euro / pers.

  Tarif oferta speciala*

  495
  Euro / pers.

  Oferta valabila in limita locurilor disponibile!

  Conditii de plata:
  • 50 % avans la inscriere
  • diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare
   

  Click pentru imagini
  ININERARIU

  Ziua 1. Intalnire cu ghidul in Aeroportul International din Cluj Napoca la ora 7:15, pregatire pentru formalitatile de imbarcare, decolare la ora 9:15, deplasare cu avionul pe ruta Cluj-Napoca - Istanbul.  La ora 11:05 aterizam in Istanbul, singurul oras din lume care se intinde pe doua continente. Transfer la hotel. Incepem descoperirea orasului in centrul vechi cu vizitarea Palatului Topkapi – simbolul imperiului otoman, cu o panorama superba asupra stramtorii Bosfor.  Program liber in Marele Bazar, unde puteti gasi o gama larga de bijuterii, ceramica pictata manual, covoare, broderii si magazine de vechituri. Cazare in Istanbul la hotel 4* (aproape de centrul istoric).
   
  Ziua 2. Mic dejun. Vizitarea Palatului Dolbamahce, apoi ne intoarcem in centrul vechi unde vom admira Hipodromul, Moscheea Albastra renumita pentru cele 6 minarete ale sale, Aya Sophia – vechea bazilica bizantina. Program liber pentru plimbare in golful Cornului de Aur. Program optional seara turceasca „Turkish Night Show” cu cina inclusa (aprox. 40 EUR/persoana). Cazare in Istanbul la hotel 4*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Continuam vizita in Istanbul cu Moscheea Suleyman, cel mai inalt punct al orasului.  Optional excursie cu vaporul pe Bosfor (aprox. 20 EUR/ persoana). Ne deplasam pe malul asiatic pana la podul Fatih, al doilea pod magnific al stramtorii si revenim pe tarmul european admirand panorama superba a celor doua maluri. Se viziteaza Bazarul Egiptean, cunoscut ca Bazarul de Condimente. Program liber. Seara cazare in Istanbul la hotel 4*.
   
  Ziua 4. Mic dejun la pachet. Transfer la aeroport la ora 04:00. Decolare din Istanbul la ora 07:00, aterizare in Cluj-Napoca la ora 08:30.
    
  Tarif: 520 euro/persoana
  Tarif oferta speciala: 495 euro/persoana
   
  Supliment camera single: + 80 euro
  Reducere copil sub 12 ani: - 35 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)
  Reducere al 3-lea adult in camera:  - 10 euro
  Grup minim: 25 de persoane
   
  Compania aeriana: TURKISH AIRLINES
  Orar de zbor: Cluj-Napoca 9:20 - Istanbul 11:05; Istanbul 07:00 - Cluj-Napoca 08:30
   
  Tariful include: bilet de avion Cluj-Napoca – Istanbul – Cluj-Napoca, taxe aeroport* si catering, bagaj de cala de 20 kg, transfer aeroport - hotel - aeroport, 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Marmaray 4* (conform criteriilor locale de clasificare) sau similar in Istanbul (aproape de centrul istoric), tur de oras Istanbul, asistenta turistica in limba romana pe toata perioada excursiei, ghid local in prima si in a doua zi.
   
  *mentiune: in cazul in care compania aeriana modifica taxele de aeroport tariful poate suferi mici modificari.
   
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (Palatul Dolmabahce aprox. 20 EUR/ persoana, Topkapi aprox. 25 EUR/ persoana, Aya Sophia gratis), excursia cu vaporul pe Bosfor aprox. 20 EUR/ persoana, seara turceasca cu cina inclusa aprox. 40 EUR/ persoana, asigurare medicala si storno (in functie de varsta).
   
  Conditii de calatorie: pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcerea in tara, asigurare medicala
  Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta
   
  Conditii de plata:
  • 50 % avans la inscriere
  • diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare  
  Conditii de anulare/ renuntare:
  In cazul in care turistul renunta (indiferent de motiv)  la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
     a) 50 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii;
     b) 75 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 21 – 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     c) 100 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 21 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program.
   
  Recomandare: Asigurarea storno pentru acoperirea costurilor de renuntare in caz de imbolnavire grava, brusca, deces in familia prevazut in polita de asigurare.