Israel Israel 16 - 20 mai 2023

 Circuit Israel Mai

Stop Sales
  Durata: 4 nopti/ 5 zile;
   Perioada:
 • 16 - 20 mai 2023
 •    Zbor direct din Cluj - Napoca;

  Tarif catalog

  730
  Euro / pers.

  Tarif early booking*

  695
  Euro / pers.

  * in camera dubla + 30 eur/pers taxe Israel
  VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE!
  Conditii de plata:
  • 50 % avans la inscriere
  • diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare

  Click pentru imagini

  ITINERARIU

  ZIUA 1. CLUJ-NAPOCA - TEL AVIV – HAIFA – STELLA MARIS – CANA GALILEII - NAZARET
  Intalnire cu reprezentantul agentiei in Aeroportul International din Cluj Napoca la ora 4:00 si pregatire pentru formalitatile de imbarcare. Decolare la ora 06:55 si aterizare pe Aeroportul Ben Gourion la ora 09:50. Deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, oras la poalele Muntelui Carmel unde vom vizita Manastirea Stella Maris(exterior), si vom admira gradinile suspendate Bahai. Deplasare la Cana Galileii - vizitarea bisericii unde a avut loc prima minune a Domnului - transformarea apei in vin. Vom ajunge in Nazaret, unde vom vizita Biserica Catolica Buna Vestire, ridicata pe locul casei Sf. Ioachim si Ana si Biserica Ortodoxa Sf. Gavril, ridicata pe locul izvorului Mariei. Vom ajunge la Yardenit – locul amenajat al botezului Domnului. Optional in functie de timp si de starea atmosferica, plimbare cu o copie a „barcii lui Iisus” pe apele Marii Galileii. Vizita la Capris la fabrica de aur si diamante. Cina si cazare la hotel 3/4* in zona Tiberias/Nazareth.
   
  ZIUA 2. CAPERNAUM – TABGHA - MAREA MOARTA - IERIHON
  Mic dejun. Deplasare la Capernaum – supranumit „Orasul Domnului”, vizitam orasul Tabgha unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si a pestilor si urcam pe Muntele Fericirilor – locul unde Mantuitorul a rostit Fericirile. Parasim Tiberias si coboram pe Valea raului Iordan, dealungul granitei cu Iordania, ajungand la Marea Moarta, la Qumran (vechiul centru al sectei esenienilor), unde vom face o scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice. In functie de timp, scurta baie in Marea Moarta, la strandul chibutzului Kalia. Vom intra in orasul Ierihon - cel mai vechi oras din lume, vizita la "Dudul lui Zacheu" si continuarea drumului in desert la Manastirea Sf.Gheorghe, la moastele Sf. Ioan Romanul de la Neamt. Cina si cazare la hotel 3/4* in zona Bethleem.
   
  ZIUA 3. MUNTELE MASLINILOR – VIA DOLOROSA – SFANTUL MORMANT
  Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Maslinilor unde vom vizita: Manastirea ruseasca Eleon, Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Ghetsimani cu Biserica Tuturor Natiunilor si Mormantul Maicii Domnului din Pestera Ghetsimani. Continuam excursia intrand in Cetatea Ierusalim prin poarta Sf. Arhidiacon Stefan, se viziteaza casa Maicii Domnului, scaldatoarea Vitezda si se parcurge Via Dolorosa sau drumul crucii, cu cele 14 opriri: Biserica Sfantului Mormant, Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si toate paraclisele. Cina si cazare la hotel 3/4* in zona Bethleem.
   
  ZIUA 4. BETHLEEM – MANASTIREA SF. SAVA – MUNTELE SION – ZIDUL PLANGERII
  Mic dejun. In Bethleem vizitam Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului, unde s-a nascut Mesia precum si   Biserica Catolica. Continuam drumul in desert pana la Manastirea Sf. Sava si Sf. Teodosie, aflata la poalele muntelui pe care se inalta orasul Ierusalim iar apoi vom vizita partea de vest a Ierusalimului, cu cladirile guvernamentale si Parlamentul Israelian. Urcam pe Muntele Sion unde se afla Biserica Adormirii Maicii Domnului, la locul Cinei celei de Taina si vom vizita mormantul Regelui David. Intram in cetate prin Poarta Sionului, strabatem cartierul armean, apoi pe cel evreiesc si vizitam Zidul Plangerii sau Zidul de Vest. Cina si cazare la hotel 3/4* in zona Bethleem.
   
  ZIUA 5. BETHLEEM - TEL AVIV - CLUJ-NAPOCA
  Dupa micul dejun matinal, ne deplasam spre aeroport in vederea decolarii din Tel Aviv la ora 10:40. Aterizare in Cluj-Napoca la ora 13:55.
   
  Tarif: 730 euro/persoana
  Tarif: 695 euro/persoana in camera dubla + taxe 30 euro/persoana (se achita in Israel)
  Supliment camera single: + 180 euro
   
  Tariful include:


  • bilet de avion Cluj-Napoca - Tel Aviv - Cluj-Napoca, taxe aeroport
  • bagaj de mana  mic (40x30x20)
  • 4 nopti cazare la hotel 3/4*cu demipensiune (categoria de stea este valabila si aferenta pentru Israel)
   (3 nopti cazare in  zona Bethleem si 1 noapte cazare in zona Tiberias/Nazareth)
  • transport local cu autocar modern
  • vizitele si intrarile la obiectivele turistice mentionate in program
  • ghid vorbitor de limba romana, asistenta din partea agentiei pe toata perioada excursiei
  Tariful nu include:
  • alte bagaje la cerere (tarifele sunt valabile doar daca se achita in agentie):
  • wizz priority (aveti permisiunea de a aduce un troller suplimentar, cu dimensiunea maxima de 55×40×23 cm in avion de 10kg (aprox.100 euro/bagaj), bagaj de cala de 10 kg (aprox.105 euro/bagaj), bagaj de cala de 20kg (aprox.140 euro/bagaj), compania aeriana poate majora taxa de bagaj
  • Plimbare cu barca pe Marea Galileii: 15 usd/persoana
  • Asigurarea storno si asigurare medicala
  • Taxe care se practica in Israel (30 usd/persoana)
  • Bauturi alcoolice sau racoritoare la mese
  • Cazari: categoria 3/4* conform clasificarii locale
  Bethleem: Hotel Manoly sau similar; Tiberias/Nazareth: Hotel Hotel Jacob
  Compania aeriana: Wizz Air
  Orar de zbor: Cluj-Napoca 6:55 - Tel Aviv 9:50; Tel Aviv 10:40 - Cluj-Napoca 13:55