Atmosfere Craciun Bratislava - Praga

Atmosfera de Craciun la Praga

Oferta
Speciala
  Durata: 2 nopti/3 zile;
   Perioadele:
 • 1 - 3 decembrie 2022 STOP SALES
 • 16 - 18 decembrie 2022
 •    Autocar din Cluj - Napoca;

  Tarif catalog

  200
  Euro / pers.

  Tarif oferta speciala*

  185
  Euro / pers.

  *in camera dubla sau tripla
  OFERTA VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE
  Click pentru imagini

  Itinerariu

  Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca dimineata la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Se tranziteaza Ungaria si ajungem in Slovacia, unde vizitam centrul capitalei slovace Bratislava, posibilitate de masa. Pe traseu se vor face opriri scurte (pauze de cca.15-20 min.) Seara sosire in Cehia, cazare in Praga la hotel 3*.
   
  Ziua 2. Mic dejun. Incepem turul de oras cu vizitarea Castelului - cel mai mare complex medieval din Europa - a Catedralei Sf. Vitus, Palatului Regal, dupa care plimbare pe Ulita de Aur, cea mai ingusta strada din Praga, cu cele mai mici case. Pasii ne duc apoi spre Podul Carol si Piata Vechii Primarii cu celebrul Ceas Astronomic. Seara program liber in Piata de Craciun din centrul orasului. Cazare in Praga la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Vizitarea Orasului Nou, din sec. XIX–XX:  Piata Sf. Vaclav cu palatele si pasajele frumos decorate si Gara Centrala construita in stil art nouveau. In jurul orei 11:00 ne luam ramas bun de la „orasul celor o suta de turnuri”,  tranzitam Slovacia si in jurul orei 17:00 ne oprim in Ungaria pentru un popas (optional servirea mesei). In cursul noptii, in jurul orei 01:00 sosire in Cluj-Napoca.
   
   
  Tarif: 200 euro/persoana
  Tarif oferta speciala: 185 euro/persoana
  *in camera dubla sau tripla
   
   
  Grup minim 40 de persoane
  Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana
   
  Supliment single: 40 euro/persoana
   
  Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun in Praga la hotel Olympik Congress 3* sau similar (conform criteriilor locale de clasificare), tur de oras Praga, vizitarea orasului Bratislava, asistenta turística in limba romana.
   
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aproximativ 15 euro), programele optionale, asigurarea medicala si storno.
   
  Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta. 
   
  Conditii de plata:
  - 50 euro avans la inscriere
  - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare
   
  Conditii de renuntare:
   In cazul in care turistul renunta (indiferent de motiv)  la pachetul de servicii turistice care face   obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
     a) 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     b) 60% din pretul pachetului se servicii daca renuntarea se face in intervalul 16 – 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     b) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program.
   
  Recomandare: Asigurarea storno pentru acoperirea costurilor de renuntare in caz de imbolnavire grava brusca (inclusiv COVID19), deces in familie prevazute in polita de asigurare.
   
  Conditii de calatorie: carte de identitate sau pasaport valabil
   
  Informatiile oficiale cu privire la conditiile de calatorie in fiecare stat in parte, pot fi consultate pe site-urile:  http://www.mae.ro si https://www.cnscbt.ro.