Craciun Viena

Atmosfera de Craciun la Viena

Stop Sales
  Durata: 2 nopti/ 3 zile;
   Perioada:
 • 30 noiembrie - 2 decembrie 2017 - stop sales
 •    Autocar din Cluj - Napoca;

  Tarif catalog

  165
  euro pers.

  Tarif early booking*

  150
  euro pers.

  *in camera dubla sau tripla
  Oferta valabila pana la data de 6 noiembrie 2017

  Click pentru imagini

  Itinerariu

  Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Se tranziteaza Ungaria si se ajunge la Viena aprox. la ora 15:00. Se va face cu autocarul turul panoramic al Ringului unde se vor admira: Hofburgul, Primaria, Parlamentul, Opera, Burgtheater, Universitatea etc. Dupa cazarea la hotel, ne intoarcem in oras pentru a savura atmosfera de Craciun. Optional program de cumparaturi (aprox. 2 ore) la cel mai mare Mall din centrul Vienei. Cazare in Viena la hotel 3*.
   
  Ziua 2. Mic dejun. Vizitarea centrului orasului Viena: Palatul Belvedere (exterior) si parcul palatului, Konzerthaus, Opera, curtile Palatului Hofburg, Graben, Biserica Sf. Stefan si la alegere (individual): Palatul Hofburg, Muzeul de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Istorie a Artei, apoi program de cumparaturi pe renumita Mariahilferstrasse si in Piata de Craciun. Seara optional cina in Grinzing la un restaurant traditional. Cazare in Viena la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Vizitarea Palatului Schonbrunn si a celebrei case Hundertwasser. In jurul orei 12:00 parasim Viena, tranzitam Ungaria si in jurul orei 16:00 ne oprim pentru un popas de circa o ora (optional servirea mesei). Sosire in Cluj-Napoca in jurul orei 24:00.
  Palatului Schonbrunn si a celebrei case Hundertwasser. In jurul orei 12:00 parasim Viena, tranzitam Ungaria si in jurul orei 16:00 ne oprim pentru un popas de circa o ora (optional servirea mesei). Sosire in Cluj-Napoca in jurul orei 24:00.

  Tarif: 165 euro/persoana
  Tarif early booking: 150 euro/persoana

   
  Grup minim 40 de persoane
  Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana
   
  Supliment single: 30 euro/persoana
   
  Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun in Viena la hotel 3* situat aproape de centru (Lenas Donau sau similar), asistenta turistica.
   
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aprox. 25 EUR), programele optionale (cina in Grinzing aprox. 17 EUR), asigurarea medicala si storno.
   
  Conditii de plata: 30% avans la inscriere si diferenta cu 3 saptamani inainte de plecare.