Atmosfera de Craciun la Cracovia 

Early Booking
  Durata: 2 nopti/3 zile;
   Perioadele:
 • 1 - 3 decembrie 2022 (ultimele locuri)
 • 16 - 18 decembrie 2022
 •    Autocar din Cluj-Napoca;

  Tarif catalog

  185
  euro pers.

  Tarif early booking*

  165
  euro pers.

  *in camera dubla
  EARLY BOOKING VALABIL PANA IN 5 OCTOMBRIE 2022


  Click pentru imagini

  ITINERARIU

  Ziua 1. Pornire din Cluj-Napoca dimineata la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Tranzitam Ungaria si Slovacia, cu scurta oprire in Kosice, al doilea mare oras din Slovacia. Plimbare pe strada Hlavna, unde se gaseste cea mai mare parte a monumentelor si muzeelor orasului, inclusiv celebra catedrala in stil gotic Sf. Elisabeta, posibilitate de masa. Ne continuam drumul spre Polonia prin Muntii Tatra. Pe traseu se vor face opriri scurte (pauze de cca.15-20 min.) Seara cazare in Cracovia la hotel 3*.
   
  Ziua 2. Dupa mic dejun incepem descoperirea Orasului Dragonilor, ne plimbam pe faimoasa strada medievala Kanonicza (unde se gaseste fosta resedinta a Papei Ioan Paul al II-lea) care ne conduce la Castelul Wawel, resedinta a trei dinastii monarhice ale Poloniei. Vizitam apartamentele regale si catedrala. Dupa-masa continuam vizitarea celui mai mare oras medieval, cu obiective datand din secolele XIII - XIV: Bazilica gotica Sf. Maria, cu cea mai mare sculptura medievala din lume,Turnul Primariei, Bazarul, Fortificatiile vechii cetati cu Bastionul Barbican, apoi program liber in Targul de Craciun pentru a savura atmosfera de sarbatoare. Seara cazare in Cracovia la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun, plecare spre Zakopane, cea mai frumoasa statiune din Polonia, situata la poalele muntilor Tatra. Posibilitate de masa si de degustare a preparatelor locale: branza, cascaval si bere calda cu diferite arome. Dupa tranzitarea Slovaciei si a Ungariei, sosire in Cluj-Napoca in timpul noptii, in jurul orei 24:00, in functie de conditiile de drum.
    
  Tarif: 185 euro/persoana
  Tarif early booking: 165 euro/persoana
  *in camera dubla/tripla
   
  Grup minim 40 de persoane
  Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana
  Supliment single: 30 euro
  Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* (Hotel Ibis Centrum sau similar) in Cracovia (conform criteriilor locale de clasificare), tur de oras Cracovia, vizitarea orasului Kosice si a statiunii Zakopane, asistenta turistica in limba romana.
   
  Tariful nu include: intrari obiective turistice (aproximativ 15 euro),asigurare medicala si storno
  Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta. 
   
  Conditii de plata:
   - 50 euro avans la inscriere
   - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare
   
  Conditii de renuntare:
   In cazul in care turistul renunta (indiferent de motiv)  la pachetul de servicii turistice care face   obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
     a) 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     b) 60% din pretul pachetului se servicii daca renuntarea se face in intervalul 16 – 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     b) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program.
   
  Recomandare: Asigurarea storno pentru acoperirea costurilor de renuntare in caz de imbolnavire grava, brusca (inclusiv COVID19) deces in familie prevazute in polita de asigurare.
   
  Conditii de calatorie (la momentul lansarii ofertei): carte de identitate sau pasaport valabil
  Informatiile oficiale cu privire la conditiile de calatorie in fiecare stat in parte, pot fi consultate pe site-urile:  http://www.mae.ro si https://www.cnscbt.ro.
  In contextul pandemiei de SARS-CoV-2 (COVID19), Calatorul recunoaste si accepta in mod expres posibilitatea instituirii unor restrictii sau noi conditii de calatorie atat in tara de destinatie cat si in Romania (cu titlu exemplificativ, insa fara a se limita la: obligativitatea purtarii mastii de protectie, vaccin, prezentarea unui test antigen/PCR negativ sau obligativitatea efectuarii acestuia in tara de destinatie, intrarea in carantina sau autoizolare la intoarcerea in Romania).
  Calatorului isi asuma riscul aparitiei uneia sau mai multora dintre conditiile prezentate mai sus (riscuri care nu pot cadea in sarcina Organizatorului si care tin de decizii ale tertilor, cu titlu exemplificativ, insa fara a se limita la: autoritati locale/nationale din statele de destinatie sau din Romania), respectiv recunoaste si accepta in mod expres ca in nicio situatie acestea nu vor putea fi imputate Organizatorului si nu vor putea constitui un motiv de renuntare fara penalizare, astfel in situatia in care pachetul de servicii de calatorie poate fi in mod rezonabil executat.