Craciun Viena

Atmosfera de Craciun la Viena

Oferta
Speciala
  Durata: 2 nopti/ 3 zile;
   Perioadele:
 • 28 - 30 noiembrie 2020
 • 11 - 13 decembrie 2020
 • 18 - 20 decembrie 2020
 •    Autocar din Cluj - Napoca;

  Tarif catalog

  150
  euro pers.

  Tarif oferta speciala*

  135
  euro pers.

  *in camera dubla sau tripla
  Oferta speciala in limita locurilor disponibile!

  Click pentru imagini

  Itinerariu

  Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Se tranziteaza Ungaria si se ajunge la Viena aprox. la ora 15:00. Program de cumparaturi (aprox. 2 ore) intr-un mall din centrul Vienei (Shopping Mall Wien Mitte sau similar). Se face cu autocarul turul panoramic al Ringului unde se vor admira: Hofburgul, Parlamentul, Opera, Burgtheater, Universitatea etc. Incheiem ziua cu savurarea atmosferei de Craciun din fata Primariei (posibilítate de cina). Pe traseu se vor face opriri scurte (pauze de cca.15-20 min.) Seara cazare in zona Viena la hotel 3*.
   
  Ziua 2. Mic dejun. Vizitarea centrului orasului Viena: Palatul Belvedere (exterior) si parcul palatului, Konzerthaus, cladirea Operei, curtile Palatului Hofburg, Graben, Biserica Sf. Stefan si la alegere (individual): Palatul Hofburg, Camera Tezaurului,  Muzeul de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Istorie a Artei, apoi program de cumparaturi pe renumita Mariahilferstrasse si in Piata de Craciun. Seara optional cina in Grinzing la un restaurant traditional. Cazare in zona Viena la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Vizitarea Palatului Schonbrunn si a celebrei case Hundertwasser. In jurul orei 12:00 parasim Viena, tranzitam Ungaria si in jurul orei 16:00 ne oprim pentru un popas de circa o ora (optional servirea mesei). Sosire in Cluj-Napoca in jurul orei 24:00.  
    
  Tarif: 150 euro/persoana
  Tarif oferta speciala: 135 euro/persoana
  *in camera dubla sau tripla
    
  Grup minim 40 de persoane
  Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana
   Supliment single: 30 euro/persoana
   
  Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in zona Viena (Oekotel sau similar, conform criteriilor locale de clasificare),  asistenta turistica in limba romana.
   
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aprox. 30 EUR), programele optionale (cina in Grinzing aprox. 17 EUR), asigurarea medicala si storno (aprox.81 ron)
   
  Conditii de calatorie: carte de identitate sau pasaport valabil, posibil test COVID19
  Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta
   
  Conditii de plata:
  - 40 euro avans la inscriere
  - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare
   
  Conditii de renuntare:
  In cazul in care turistul renunta (indiferent de motiv)  la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
     a) fara penalizare cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de plecare
     b) 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 21 – 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     c) 65% din pretul pachetului se servicii daca renuntarea se face in intervalul 14 – 20 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     d) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 14 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program.
   
  Recomandare: Asigurarea storno pentru acoperirea costurilor de renuntare in caz de imbolnavire grava, brusca, deces in familia prevazut in polita de asigurare.