Portugalia Portugalia - Iunie 2021

Circuit Portugalia
Lisabona - Sintra - Fatima

Early Booking
  Durata: 4 nopti/5zile;
   Perioada:
 • 2 - 6 iunie 2021
 •    avion din Cluj-Napoca;

  Tarif catalog

  675
  euro pers.

  Tarif early booking*

  635
  euro pers.

  Oferta early booking valabila pana in 15 aprilie 2021

  Conditii de plata:
  • 50 % avans la inscriere
  • diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare

  Click pentru imagini
  Itinerariu

  Ziua 1. Intalnire pe aeroportul din Cluj-Napoca la ora 15:00. Decolare la ora 17:00. Sosire pe aeroportul din Lisabona la ora 19:00. Transfer si cazare in Lisabona la hotel Roma 3* sau similar.
   
  Ziua 2. Dupa mic dejun vom face o vizita panoramica a orasului si vom admira Marques de Pombal, monumentul dedicat primului marchiz al Portugaliei, care domina piata de pe Calea Libertatii - Avenida da Liberdade si Piata Rossio, una dintre cele mai mari piete publice din Lisabona. Piata este marcata de o statuie inalta de 27de metri, ce il reda pe Dom Pedro IV (rege al Portugaliei).
  Vom vizita Belem (sau Santa Maria de Belem), oras care este legat in mare parte de epoca marilor descoperiri geografice, o epoca in care Portugalia este regina coloniala a continentului si o mare forta a comertului maritim. Belem isi intampina vizitatorii cu numeroase muzee, edificii religioase, monumente si palate, parcuri si gradini. Vom vizita Manastirea Jeronimos si Turnul Belem, declarate Patrimoniu UNESCO datorita meritelor lor arhitecturale fiind doua dintre cele mai simbolice repere din Lisabona. In incinta manastirii se pot vizita Muzeul Maritim si Muzeul National de Arheologie. Vom admira impresionantul Monument al Descoperirilor care se afla situat chiar pe malul raului Tagus. Cazare in Lisabona la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Deplasare la Sintra, oras incadrat in patrimoniul mondial al UNESCO datorita arihitecturii sale in stil romantic din secolul IX. Atractiile locale includ Palatul Pena si Castelul dos Mouros, oferind o vedere ce-ti taie respiratia asupra Parcului Natural Sintra-Cascais si asupra Palatului National Sintra, aflat in oras, fiind fosta resedinta de vara a regilor Portugaliei. Timp liber pentru cumparaturi si pentru gustarea renumitelor dulciuri locale cum ar fi travesseiros si queijadas. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Intoarcere la cazarea din Lisabona.
   
  Ziua 4. Mic dejun. Excursie de 1 zi la  Fd Obidos/ Batalha/ Nazare/ Fatima.
  Se viziteaza romanticul sat Obidos cu arhitectura sa medievala inconjurat de zidurile castelului. Vizita la mica biserica Holly Mary si apoi timp liber. Ne deplasam spre orasul de pescari Nazare unde ne oprim pentru pranz (peste proaspat).
  Ne indreptam spre manastirea din secolul al XIV-lea, Batalha, inclusa in patrimoniul mondial UNESCO. Admiram frumoasele ferestre gotice ale fatadei de vest si arta vitraliilor in interior, ce infatiseaza Adora?ia Magilo, Vizitarea, Fuga din Egipt si Invierea.
  Urmatoarea vizita este la sanctuarul de la Fatima. Acesta este unul dintre cele mai importante situri ale crestinismului, primind in jur de 5 milioane de vizitatori anual. Aflam despre aparitiile Fecioarei Maria in fata a trei copii, admiram vitraliile si statuia Fecioarei Maria din Fatima. Seara intoarcere la cazarea din Lisabona.
   
  Ziua 5. Mic dejun. Timp liber. Dupa masa transfer la aeroport pentru decolare la ora 20:10. Sosire in Cluj-Napoca la ora 02:00.
    
  Mentiune: Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor.
  Tarif:  675 euro/persoana
  Tarif early booking*: 635 euro/persoana
  *in camera dubla
   
  Supliment single: 130 euro/persoana
  Supliment demipensiune (4 cine): 75 EUR/persoana
  Reducere a 3-a persoana in camera: 65 EUR/ persoana
  *Reducere Client Fidel 10 eur/pers
  *Client Fidel
  Client care a participat in ultimii cinci ani cel putin o data la excursie organizata de agentia de turism Cora Travel si poate fi identificat in baza de date a firmei. Reducerile sau avantajele mentionate la fiecare program aparte se aplica atat la agentia Cora Travel cat si la agentiile partenere.
   Grup minim 20 de persoane
   
  Conditii de plata:
  - 50 % avans la inscriere
  - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare
   Tariful include: bilet avion Cluj-Napoca – Lisabona – Cluj-Napoca, taxe de aeroport, bagaj mic de mana (40x30x20),  bagaj de cala de 10 kg, transfer aeroport-hotel-aeroport, transport local cu autocar modern, 4 nopti cazare cu mic dejun in Lisabona la hotel Roma 3* sau similar (conform criteriilor locale de clasificare), tur de oras Lisabona, excursie la Sintra si Fatima cu ghid local, asistenta turistica in limba romana.

   Tariful nu include: taxa de oras in Lisabona (2 EUR/noapte/persoana), intrarile la obiectivele turistice (aprox. 20 EUR/persoana), asigurare medicala si storno cu acoperire COVID19 (aprox. 87 lei/persoana).
  Conditii de calatorie: carte de identitate sau pasaport valabil, posibil test COVID19.

  Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta

  Conditii de renuntare:
  In cazul in care turistul renunta (indiferent de motiv)  la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
     a) 50 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii;
     b) 75 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 21 – 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     c) 100 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 21 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program.

  Recomandare: Asigurarea storno pentru acoperirea costurilor de renuntare in caz de imbolnavire grava, brusca; deces in familie; test COVID19 pozitiv, etc, conform clauzelor din polita de asigurare.