City Break Barcelona "Orasul lui Gaudi"

Barcelona "Orasul lui Gaudi"

Early Booking
  Durata: 3 nopti/4zile;
   Perioada:
 • 12 - 15 mai 2022
 •    avion din Cluj Napoca;

  Tarif catalog

  495
  euro pers.

  Tarif early booking*

  470
  euro pers.

  Early booking valabil pana in 25 februarie 2022
  Conditii de plata:
  • 50 % avans la inscriere
  • diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare
   

  Click pentru imagini
  ITINERARIU

  Ziua 1. Intalnire pe aeroportul din Cluj-Napoca la ora 16:20. Decolare la ora 19:20. Sosire pe aeroportul din Barcelona la ora 21:10. Deplasare in Barcelona pentru cazare la hotel 4* situat in zona centrala (cu metroul).
   
  Ziua 2. Mic dejun. Vizita in Barcelona, facem cunostinta cu operele de exceptie ale lui Gaudi (exterior): Sagrada Familia, Casa Batllo, Casa Mila, apoi vom vizita Parcul Guell - „opera lui Gaudi”, un parc cu elemente arhitectonice deosebite, situat in partea superioara a colinei El Carmel (biletul de intrare se plateste la inscriere, 17 eur/ persoana). Cazare hotel 4*.
   
  Ziua 3. Dupa mic dejun, vom vizita cartierul gotic (Barri Gothic), un labirint de stradute ce converg in piatete, cu cladiri vechi si inalte, stradute inguste si pline de istorie. Admiram aici Catedrala, Muzeul Picasso si Palatul de Muzica Catalana. Plimbare pe renumitul bulevard La Rambla, impanzit de magazine si restaurante, intram in cea mai renumita piata din Barcelona La Boqueria, apoi admiram Port Vell, un port de yacht-uri si un centru comercial de agrement. Seara cazare la hotel 4*.
   
  Ziua 4. Mic dejun. Vom urca cu telefericul (aprox.14 euro/persoana) pe Montjuic (Muntele Evreiesc), punct de belvedere al orasului, unde vizitam din exterior Castelul Montjuic, Satul Olimpic si Muzeul National de Arta Catalana. In jurul orei 17:00 vom porni spre aeroport, decolare la ora 20:40. Sosire in Cluj-Napoca la ora 00:40.
   
  Tarif: 495 euro/persoana
  Tarif early booking*: 470 euro/persoana
  *in camera dubla
   
  Supliment single: 160 euro/persoana
  Reducere a 3-a persoana in camera: 15 eur/ persoana
   
  Grup minim 15 de persoane
   
  Conditii de plata:
  - 50 % avans la inscriere
  - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare
   
  Tariful include: bilet avion Cluj-Napoca – Barcelona – Cluj-Napoca, taxe de aeroport, bagaj mic de mana (40x30x20), 3 nopti cazare cu mic dejun in Barcelona la hotel 4* situat central (hotel Eurostars Monumental 4* sau similar, conform criteriilor locale de clasificare), asistenta turistica in limba romana.
   
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (Park Guell:17eur/persoana – se plateste la inscriere); abonament de transport pe 72h cu toate mijloacele de trasport in comun (aprox. 25 eur);
  bagaje la alegere* (poate sa sufere modificari): wizz prority: ~ 50 eur/persoana (bagaj de mana mare de 55x40x23 cm), ~ 55 eur/ bagaj de cala de 10 kg, ~ 90 eur/ bagaj de cala de 20 kg; asigurare medicala si storno.
  *bagajele se vor achita cu ultima transa, pretul bagajului fiind mai avantajos daca se achita la agentie.
   
  Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta