Barcelona Barcelona - Aprilie 2020

Barcelona "Orasul lui Gaudi" - Aprilie

Stop Sales
  Durata: 3 nopti/4zile;
   Perioada:
 • 6 - 9 aprilie 2020
 •    avion din Cluj-Napoca;

  Tarif catalog

  420
  euro pers.

  Tarif oferta speciala*

  410
  euro pers.

  *Valabil in limita locurilor disponibile

  Conditii de plata:
  • 50 % avans la inscriere
  • diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare

  Click pentru imagini
  Itinerariu

  Ziua 1. Intalnire pe aeroportul din Cluj-Napoca la ora 4:40. Decolare la ora 6:40. Sosire pe aeroportul din Barcelona la ora 8:40. Deplasare cu autocarul pe Montjuic (Muntele Evreiesc), punct de belveredere al orasului, unde vizitam Satul Olimpic si din exterior Castelul Montjuic, Poble Espanyol si Muzeul National de Arta Catalana. Dupamasa continuam descoperirea orasului cu Parcul Guell - „opera lui Gaudi”, un parc cu elemente arhitectonice deosebite, situat in partea superioara a colinei El Carmel (biletul de intrare se plateste la inscriere, 17 eur/ persoana). Transfer in Calella, statiune situata pe malul Marii Mediterane, cina si cazare la hotel 4*.
   
  Ziua 2. Dupa mic dejun deplasare cu trenul in Barcelona (1 ora). Incepem vizitarea orasului cu o plimbare prin cartierul gotic ( Barri Gothic), un labirint de stradute ce converg in piatete, cu cladiri vechi si inalte, stradute inguste si pline de istorie. Admiram aici Catedrala, Muzeul Picasso si Palatul de Muzica Catalana. Incheiem ziua cu o plimbare pe La Rambla, impanzita de magazine si restaurante, intram in cea mai renumita piata din Barcelona La Boqueria, apoi admiram Port Vell, un port de yacht-uri si un centru comercial de agrement. Seara intoarcere in Calella, cina si cazare la hotel 4*.
   
  Ziua 3.  Dupa mic dejun deplasare cu trenul in Barcelona, unde vom admira Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – un adevarat simbol al modernismului catalan, apoi facem cunostinta cu operele de exceptie ale lui Gaudi (exterior): Sagrada Familia, Casa Batllo, Casa Mila, Mansana de la Discordia. Program liber. Seara intoarcere in Calella, cina si cazare la hotel 4*.
   
  Ziua 4. Mic dejun. Transfer la aeroport, decolare la ora 9:20. Sosire in Cluj-Napoca la ora 13:25.
   
   
  Tarif: 420 euro/persoana
  Tarif oferta speciala: 410 euro/persoana
  *in camera dubla
   
  Supliment single: 75 euro/persoana
  Reducere a 3-a persoana in camera: 15 euro/ persoana
   
  *Reducere Client Fidel 10 eur/pers
  *Client Fidel
  Client care a participat in ultimii cinci ani cel putin o data la excursie organizata de agentia de turism Cora Travel si poate fi identificat in baza de date a firmei. Reducerile sau avantajele mentionate la fiecare program aparte se aplica atat la agentia Cora Travel cat si la agentiile partenere.
   
  Grup minim 20 de persoane 
   
  Conditii de plata:
  - 50 % avans la inscriere
  - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare
   
  Tariful include: bilet avion Cluj-Napoca – Barcelona – Cluj-Napoca, taxe de aeroport, bagaj mic de mana (40x30x20), transfer aeroport-hotel-aeroport, tur de oras cu autocarul in prima zi, 3 nopti cazare cu mic dejun si cina in Calella ( hotel Htop Calella Palace 4* sau similar ), asistenta turistica.
   
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (Park Guell: 17 eur/persoana – se plateste la inscriere); transportul cu mijloacele de transport in comun (aprox. 35 eur); bagaje la alegere: wizz prority: 25 eur/persoana (bagaj de mana mare de 55x40x23 cm), 50 eur/ bagaj de cala de 10 kg, 75 eur/ bagaj de cala de 20 kg; asigurare medicala si storno.
   
  Compania aeriana: WIZZ AIR
  Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor.
  Deoarece compania aeriana distribuie aleator locurile in avion, este posibil ca turistii care se inscriu impreuna sa nu ocupe locuri alaturate.
  Compania aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.
  In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor.