Barcelona Barcelona - Octombrie 2021

Barcelona "Orasul lui Gaudi" 

Oferta
Speciala
  Durata: 3 nopti/4zile;
   Perioada:
 • 28 - 31 octombrie 2021
 •    avion din Cluj-Napoca;

  Tarif catalog

  450
  euro pers.

  Tarif early booking*

  395
  euro pers.

  *Valabil in limita locurilor disponibile
   GRUP IN FORMARE! CAUTAM PARTAJ!

  Conditii de plata:
  • 50 % avans la inscriere
  • diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare

  Click pentru imagini
  Itinerariu

  Ziua 1. Intalnire pe aeroportul din Cluj-Napoca la ora 16:20. Decolare la ora 18:20. Sosire pe aeroportul din Barcelona la ora 20:20. Transfer in statiunea Calella, statiune situata pe malul Marii Mediterane, cina si cazare la hotel 4*.
  Ziua 2. Dupa mic dejun deplasare cu trenul in Barcelona (1 ora). Incepem vizitarea orasului cu o plimbare prin cartierul gotic ( Barri Gothic), un labirint de stradute ce converg in piatete, cu cladiri vechi si inalte, stradute inguste si pline de istorie. Admiram aici Catedrala, Muzeul Picasso si Palatul de Muzica Catalana. Incheiem ziua cu o plimbare pe La Rambla, impanzita de magazine si restaurante, intram in cea mai renumita piata din Barcelona La Boqueria, apoi admiram Port Vell, un port de yacht-uri si un centru comercial de agrement.  Seara intoarcere in Calella, cina si cazare la hotel 4*.
  Ziua 3. Mic dejun. Deplasare cu trenul in Barcelona, apoi urcam cu telefericul (aprox.14 euro/persoana) pe Montjuic (Muntele Evreiesc), punct de belveredere al orasului, unde vizitam Satul Olimpic si din exterior Castelul Montjuic, Poble Espanyol si Muzeul National de Arta Catalana. Dupa masa continuam descoperirea orasului cu Parcul Guell - „opera lui Gaudi”, un parc cu elemente arhitectonice deosebite, situat in partea superioara a colinei El Carmel (biletul de intrare se plateste la inscriere, 17 eur/ persoana). Cina si cazare la hotel 4*.
   
  Ziua 4. Dupa mic dejun deplasare cu trenul in Barcelona, unde vom admira Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – un adevarat simbol al modernismului catalan, apoi facem cunostinta cu operele de exceptie ale lui Gaudi (exterior): Sagrada Familia, Casa Batllo, Casa Mila, Mansana de la Discordia. Intoarcere in Calella, transfer la aeroport, decolare la ora 20:55. Sosire in Cluj-Napoca la ora 00:55.
   
  Tarif: 450 euro/persoana
  Tarif oferta speciala: 395 euro/persoana
  *in camera dubla
  Supliment single: 75 euro/persoana
  Reducere a 3-a persoana in camera: 15 EUR/ persoana
   
  *Reducere Client Fidel 10 eur/pers
  *Client Fidel
  Client care a participat in ultimii cinci ani cel putin o data la excursie organizata de agentia de turism Cora Travel si poate fi identificat in baza de date a firmei. Reducerile sau avantajele mentionate la fiecare program aparte se aplica atat la agentia Cora Travel cat si la agentiile partenere.
  Grup minim 20 de persoane
   
  Conditii de plata:
  - 50 % avans la inscriere
  - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare
   
  Tariful include: bilet avion Cluj-Napoca – Barcelona – Cluj-Napoca, taxe de aeroport, bagaj mic de mana (40x30x20), transfer aeroport-hotel-aeroport, tur de oras cu autocarul in prima zi, 3 nopti cazare cu mic dejun si cina in Calella ( hotel Htop Calella Palace 4* sau similar, conform criteriilor locale de clasificare) asistenta turistica in limba romana.
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (Park Guell: 17 eur/persoana – se plateste la inscriere); transportul cu mijloacele de transport in comun (aprox. 35 eur); teleferic Montjuic (aprox.14 euro/persoana); bagaje la alegere: wizz prority: 25 eur/persoana (bagaj de mana mare de 55x40x23 cm), 40 eur/ bagaj de cala de 10 kg, 60 eur/ bagaj de cala de 20 kg; asigurare medicala si storno (aprox. 100 ron).
   
  Conditii de calatorie: carte de identitate sau pasaport valabil, posibil test COVID19.
  Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta
  Conditii de renuntare:
  In cazul in care turistul renunta (indiferent de motiv)  la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
     a) 50 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii;
     b) 75 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 21 – 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     c) 100 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 21 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program.
   
  Recomandare: Asigurarea storno pentru acoperirea costurilor de renuntare in caz de imbolnavire grava, brusca, deces in familia prevazut in polita de asigurare.
  Compania aeriana: WIZZ AIR
  Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor.
  Deoarece compania aeriana distribuie aleator locurile in avion, este posibil ca turistii care se inscriu impreuna sa nu ocupe locuri alaturate.
  Compania aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.
  In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasager