Italia Budapesta - Viena

Atmosfera de Craciun
Budapesta - Viena

Stop Sales
  Durata: 2 nopti/3 zile;
   Perioadele:
 • 29 noiembrie - 1 decembrie 2019 - STOP SALES
 • 13 - 15 decembrie 2019 - STOP SALES
 •    Autocar din Cluj - Napoca;

  Tarif catalog

  125
  euro pers.

  Tarif oferta speciala*

  100
  euro pers.

  *in camera dubla sau tripla
  Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile
  Cautam partaj doamna!  Click pentru imagini

  Itinerariu

  Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca la ora 7:00, Oradea ora 9:30. Sosire in Budapesta in jurul orei 15:00. Tur de oras: P-ta Eroilor, Castelul Vajdahunyad, Parlamentul (exterior). Se viziteaza Piata de Craciun situata in P-ta Vorosmarty si Bastionul Pescarilor, de unde veti putea admira panorama orasului iluminat. Seara cazare in zona Budapesta la hotel 3*.
   
  Ziua 2. Mic dejun. Pornire spre Viena pentru savurarea atmosferei de sarbatoare. Tur de oras cu admirarea principalelor cladiri cum ar fi: Biserica Sf. Carol, Conservatorul, Opera, Burgtheater, Parlamentul, etc. Apoi se vor vizita: Biserica Sf. Stefan si la alegere (individual): Palatul Hofburg, Muzeul de Stiinte ale Naturii sau Muzeul de Istorie a Artei. In jurul orei 17:00 distractie si posibilitate de cina in Piata de Craciun situata in fata Primariei, seara intoarcere in Budapesta. Cazare la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Deplasare cu autocarul pe Muntele Gellert pentru a admira panorama orasului, apoi program de cumparaturi la Complexul Comercial Campona din Budapesta. In incinta complexului se afla un „Tropicariu” unde aveti posibilitatea de a admira acvarii mari cu rechini, pisici de mare, pesti exotici, serpi, mini-padure tropicala. La ora 14:00 plecare spre Cluj-Napoca, unde vom sosi in jurul orei 23:00.


  Tarif: 125 euro/persoana
  Tarif oferta speciala: 100 euro/persoana

  Grup minim 40 de persoane
  Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana
   
  Supliment single: 30 euro/persoana
   
  Tariful include: transport cu autocar modern,  2 nopti cazare cu mic dejun in zona Budapesta la hotel 3* (Hotel Gastland sau similar), vizitarea oraselor Budapesta si Viena, asistenta turistica.

  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aprox. 20 EUR), asigurarea medicala si storno.

  Conditii de plata: 30% avans la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.