Praga Praga

Rusalii la Praga

Early Booking
  Durata: 2 nopti/3 zile;
   Perioada:
 • 6 - 8/9 iunie 2020
 •    Autocar din Cluj - Napoca;

  Tarif catalog

  200
  euro pers.

  Tarif early booking*

  175
  euro pers.

  *Valabil pana la data de 25 martie 2020

  Conditii de plata:
  • 30 % avans la inscriere
  • diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare

  Click pentru imagini
  Itinerariu

  Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca dimineata la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Se tranziteaza Ungaria si ajungem in Slovacia, unde vizitam centrul capitalei slovace Bratislava (posibilitate de masa). Seara sosire in Cehia, cazare in Praga la hotel 3*.
   
  Ziua 2. Mic dejun. Incepem turul de oras cu vizitarea Castelului - cel mai mare complex medieval din Europa - a Catedralei Sf. Vitus, Palatului Regal, dupa care plimbare pe Ulita de Aur, cea mai ingusta strada din Praga, cu cele mai mici case. Pasii ne duc apoi spre Podul Carol si Piata Vechii Primarii cu celebrul Ceas Astronomic. Seara program liber in centrul orasului. Cazare in Praga la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Vizitarea Orasului Nou, din sec. XIX–XX:  Piata Sf. Vaclav cu palatele si pasajele frumos decorate si Gara Centrala construita in stil art nouveau. In jurul orei 11:00 ne luam ramas bun de la „orasul celor o suta de turnuri”,  tranzitam Slovacia si in jurul orei 17:00 ne oprim in Ungaria pentru un popas (optional servirea mesei). In cursul noptii sosire in Cluj-Napoca.
   
  Tarif: 200 euro/persoana
  Tarif early booking: 175 euro/persoana
  *in camera dubla sau tripla
   
  Grup minim 40 de persoane
  Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana
   
  Supliment single: 40 euro/persoana
   
  Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun in Praga la hotel tip A&O (corespunde categoriei 3*), tur de oras Praga, vizitarea orasului Bratislava, asistenta turistica.
   
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aproximativ 15 euro), programele optionale, asigurarea medicala si storno.