Egipt Hotel Titanic Royal 5*

Hotel Titanic Royal 5*

Early Booking
  Durata: 7 nopti/8 zile;
   Perioada:
 • 26 noiembrie - 3 decembrie 2021
 •    charter din Cluj-Napoca;

  Tarif catalog

  919
  euro pers.

  Tarif early booking*

  584
  euro pers.

  *Valabil in limita locurilor disponibile!

  Click pentru imagini
  HOTEL TITANIC ROYAL 5*

  Hotelul se afla situat la 17 km de centrul Statiunii Hurghada si la 10 Km de aeroportul International, pe o plaja privata cu o distanta de 300 m. 


  Facilitati hotel:  1 piscina pentru adulti (incalzita pe timp de iarna), 2 piscine pentru copii (incalzite pe timp de iarna) centru spa spa privat,  Wi-Fi (disponibil in toate facilitatile),  arcade comerciale, camere de intalnire si sali de conferinte si evenimente;

  Facilitati camere: 387 de camere ?i apartamente, toate camerele sunt mobilate confortabil si au acces la terasa sau balcon, echipamentul standard include: minibar, TV LCD (canale prin satelit, muzica), facilitati de dus, uscator de par, cabina de dus, aer conditionat si seif. Disponibil la cerere: pat suplimentar, patut pentru copii, lenjerie de pat suplimentara. Serviciul zilnic de turnare include curatare, prosop si schimb de lenjerie de pat, reumplere minibar.

  Camere Standard: suprafata 42 m, dormitor cu dulap spatios si TV; baie cu cabine de dus si toaleta separata; acces la balcon sau terasa cu vedere la gradina, piscina sau la mare.


  Animalele de companie nu sunt acceptate.