Romania Maramures - octombrie

Maramures " Taram de poveste"

Oferta
Speciala
  Durata: 1 noapte/2 zile;
   Perioada:
 • 25 - 26 octombrie 2020
 •    Autocar din Cluj-Napoca;

  Tarif catalog

  85
  euro pers.

  Tarif oferta speciala*

  75
  euro pers.

  * se achita in lei la cursul zilei BNR

  Grup minim 15 persoane

  Supliment camera single: 100 lei/persoana
   
  Reduceri: - 125 lei/copil sub 12 ani, cazat cu 2 adulti în camera
  - 25 lei/ adult în camera tripla
   

  Click pentru imagini
  ITINERARIU

  Cum ar fi sa intri doua zile intr-o lume de poveste, o poveste pe care aproape nu are cine sa ti-o mai spuna azi?
  Vom vizita Maramuresul istoric de pe Valea Izei cu vechea manastire din lemn Barsana, inclusa in patrimonial mondial UNESCO, un spectaculos complex monahal care adaposteste monumente ale traditiei monahale locale. Vom calatori pe Valea Vaserului, intr-o vale de o salbaticie unica, fermecatoare, cum doar aici mai gasesti.
  Plimbarea cu Mocanita, trenul pe aburi pe care strainii au numit-o în mai multe randuri: „bijuteria pe sine a lumii”, este o adevarata aventura. Vagoanele sale arhaice circula pe ultima cale ferata forestiera care a mai ramas astazi,  nu doar în toata Romania, ci în intreaga lume.
  Cimitirul Vesel din Sapanta, este unul dintre obiectivele turistice din Romania faimos pentru cele 800 de monumente viu colorate, dar si a mesajelor inscriptionate lasate la vederea turistilor.
  Vizita la Manastirea Rohia, locul privilegiat al cautatorilor de liniste ?i reconfortare sufleteasca, al iubitorilor de frumos artistic si natural vor întregi o calatorie de suflet.
   
   
  Ziua 1. Pornire din Cluj Napoca la ora 8 diminea?a pe ruta Dej – Sighetu Marma?iei – Sapanta. Se viziteaza Manastirea Sapanta-Peri si Cimitirul Vesel, apoi ne indreptam spre Manastirea Barsana, pentru a admira complexul bisericilor de lemn. Dupa-masa vom porni spre Viseul de Sus. Cazare la hotel 3*.
   
  Ziua 2. Mic dejun, excursie cu Mocanita pe Valea Vaserului (9:00 – 14:30). Apoi ne ne indreptam spre Manastirea Rohia. Dupa-masa pornire spre casa,sosire în jurul orei 22:00.
   
  Tarif: 75 euro/persoana/ camera dubla
   
  Supliment camera single: 100 lei/persoana
   Reduceri: - 125 lei/copil sub 12 ani, cazat cu 2 adulti în camera
  - 25 lei/ adult în camera tripla
   
  Tariful include: transport cu microbuz modern, 1 noapte cazare cu mic dejun la   Hotel Gabriela 3* sau similar in Viseul de Sus, ghid
   Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aprox. 15 lei), calatoria cu Mocanita (adulti: 62 ron/pers; studenti/pensionari: 52 ron/pers; scolari: 42 ron/pers) se achita in agentie, , cina (aprox. 60 lei/ persoana), alte mese.