Italia Viena

Atmosfera de Craciun la Viena

Stop Sales
  Durata: 2 nopti/ 3 zile;
   Perioadele:
 • 29 noiembrie - 1 decembrie 2019 - STOP SALES
 • 6 - 8 decembrie 2019 - STOP SALES
 • 13 - 15 decembrie 2019 - STOP SALES
 •    Autocar din Cluj - Napoca;

  Tarif catalog

  150
  euro pers.

  Tarif early booking*

  135
  euro pers.

  *in camera dubla sau tripla
  Early booking valabil pana la data de 15 noiembrie 2019

  Click pentru imagini

  Itinerariu

  Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Se tranziteaza Ungaria si se ajunge la Viena aprox. la ora 15:00. Program de cumparaturi (aprox. 2 ore) intr-un mall din centrul Vienei (Shopping Mall Wien Mitte sau similar). Se face cu autocarul turul panoramic al Ringului unde se vor admira: Hofburgul, Parlamentul, Opera, Burgtheater, Universitatea etc. Incheiem ziua cu savurarea atmosferei de Craciun din fata Primariei (posibilítate de cina). Seara cazare in zona Viena la hotel 3*.
   
  Ziua 2. Mic dejun. Vizitarea centrului orasului Viena: Palatul Belvedere (exterior) si parcul palatului, Konzerthaus, cladirea Operei, curtile Palatului Hofburg, Graben, Biserica Sf. Stefan si la alegere (individual): Palatul Hofburg, Camera Tezaurului,  Muzeul de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Istorie a Artei, apoi program de cumparaturi pe renumita Mariahilferstrasse si in Piata de Craciun. Seara optional cina in Grinzing la un restaurant traditional. Cazare in zona Viena la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Vizitarea Palatului Schonbrunn si a celebrei case Hundertwasser. In jurul orei 12:00 parasim Viena, tranzitam Ungaria si in jurul orei 16:00 ne oprim pentru un popas de circa o ora (optional servirea mesei). Sosire in Cluj-Napoca in jurul orei 24:00.
   
  Tarif: 150 euro/persoana
  Tarif early booking: 135 euro/persoana
  *in camera dubla sau tripla
   
  Grup minim 40 de persoane
  Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana
   
  Supliment single: 30 euro/persoana
   
  Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in zona Viena (Oekotel sau similar), asistenta turistica.
   
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aprox. 30 EUR), programele optionale (cina in Grinzing aprox. 17 EUR), asigurarea medicala si storno.

  Conditii de plata: 30% avans la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.