Craciun Praga

Atmosfera de Craciun la Praga

Oferta
Speciala
  Durata: 2 nopti/ 3 zile;
   Perioadele:
 • 28 - 30 noiembrie 2020
 • 11 - 13 decembrie 2020
 • 18 - 20 decembrie 2020
 •    Autocar din Cluj - Napoca;

  Tarif catalog

  155
  euro pers.

  Tarif oferta speciala*

  140
  euro pers.

  *in camera dubla sau tripla
  Oferta speciala in limita locurilor disponibile!


  Click pentru imagini

  Itinerariu

  Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca dimineata la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Se tranziteaza Ungaria si ajungem in Slovacia, unde vizitam centrul capitalei slovace Bratislava si Piata de Craciun (posibilitate de masa). Pe traseu se vor face opriri scurte (pauze de cca.15-20 min.) Seara sosire in Cehia, cazare in Praga la hotel 3*.
   
  Ziua 2. Mic dejun. Incepem turul de oras cu vizitarea Castelului - cel mai mare complex medieval din Europa - a Catedralei Sf. Vitus, Palatului Regal, dupa care plimbare pe Ulita de Aur, cea mai ingusta strada din Praga, cu cele mai mici case. Pasii ne duc apoi spre Podul Carol si Piata Vechii Primarii cu celebrul Ceas Astronomic. Seara program liber in Piata de Craciun din centrul orasului. Cazare in Praga la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Vizitarea Orasului Nou, din sec. XIX–XX:  Piata Sf. Vaclav cu palatele si pasajele frumos decorate si Gara Centrala construita in stil art nouveau. In jurul orei 11:00 ne luam ramas bun de la „orasul celor o suta de turnuri”,  tranzitam Slovacia si in jurul orei 17:00 ne oprim in Ungaria pentru un popas (optional servirea mesei). In cursul noptii, in jurul orei 01:00 sosire in Cluj-Napoca.
   
  Tarif: 155 euro/persoana
  Tarif oferta speciala: 140 euro/persoana
  *in camera dubla sau tripla 
   
  Grup minim 40 de persoane
  Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana
  Supliment single: 40 euro/persoana
   
  Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun in Praga la hotel tip A&O (corespunde categoriei 3*, conform criteriilor locale de clasificare), tur de oras Praga, vizitarea orasului Bratislava, asistenta turística in limba romana.
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aproximativ 15 euro), programele optionale, asigurarea medicala si storno. (aprox.81 ron)
   
  Conditii de calatorie: carte de identitate sau pasaport valabil, posibil test COVID19.
  Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta
   
  Conditii de plata:
  - 40 euro avans la inscriere
  - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare
    
  Conditii de renuntare:
  In cazul in care turistul renunta (indiferent de motiv)  la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
     a) fara penalizare cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de plecare
     b) 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 21 – 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     c) 65% din pretul pachetului se servicii daca renuntarea se face in intervalul 14 – 20 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     d) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 14 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program.
   
  Recomandare: Asigurarea storno pentru acoperirea costurilor de renuntare in caz de imbolnavire grava, brusca, deces in familia prevazut in polita de asigurare.