Craciun Praga

Atmosfera de Craciun la Praga

Early Booking
  Durata: 2 nopti/ 3 zile;
   Perioadele:
 • 29 noiembrie - 1 decembrie 2018
 • 6 - 8 decembrie 2019
 • 13 - 15 decembrie 2019
 •    Autocar din Cluj - Napoca;

  Tarif catalog

  155
  euro pers.

  Tarif early booking*

  140
  euro pers.

  *in camera dubla sau tripla
  Early booking valabil pana la data de 15 noiembrie 2019

  Click pentru imagini

  Itinerariu

  Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca dimineata la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Se tranziteaza Ungaria si ajungem in Slovacia, unde vizitam centrul capitalei slovace Bratislava si Piata de Craciun (posibilitate de masa). Seara sosire in Cehia, cazare in Praga la hotel 3*.
   
  Ziua 2. Mic dejun. Incepem turul de oras cu vizitarea Castelului - cel mai mare complex medieval din Europa - a Catederalei Sf. Vitus, Palatului Regal, dupa care plimbare pe Ulita de Aur, cea mai ingusta strada din Praga, cu cele mai mici case. Pasii ne duc apoi spre Podul Carol si Piata Vechii Primarii cu celebrul Ceas Astronomic. Seara program liber in Piata de Craciun din centrul orasului. Cazare in Praga la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Vizitarea Orasului Nou, din sec. XIX–XX:  Piata Sf. Vaclav cu palatele si pasajele frumos decorate si Gara Centrala construita in stil art nouveau. In jurul orei 11:00 ne luam ramas bun de la „orasul celor o suta de turnuri”,  tranzitam Slovacia si in jurul orei 17:00 ne oprim in Ungaria pentru un popas (optional servirea mesei). In cursul noptii sosire in Cluj-Napoca. 

  Tarif: 155 euro/persoana
  Tarif early booking: 140 euro/persoana
   
  Grup minim 40 de persoane
  Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana
   
  Supliment single: 40 euro/persoana
   
  Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun in Praga la hotel tip A&O (corespunde categoriei 3*), tur de oras Praga, vizitarea orasului Bratislava, asistenta turistica.
   
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aproxi. 15 euro), programele optionale, asigurarea medicala si storno.
   

  Conditii de plata: 30% avans la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.