City Break Cracovia

Atmosfera de Craciun la Cracovia 

Early Booking
  Durata: 2 nopti/3 zile;
   Perioadele:
 • 28 - 30 noiembrie 2020
 • 11 - 13 decembrie 2020
 • 18 - 20 decembrie 2020
 •    Autocar din Cluj-Napoca;

  Tarif catalog

  150
  euro pers.

  Tarif early booking*

  135
  euro pers.

  *in camera dubla 
  Early booking valabil pana in 14 septembrie 2020


  Click pentru imagini

  Itinerariu


  Ziua 1. Pornire din Cluj-Napoca dimineata la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Tranzitam Ungaria si Slovacia, cu scurta oprire in Kosice, al doilea mare oras din Slovacia. Plimbare pe strada Hlavna, unde se gaseste cea mai mare parte a monumentelor si muzeelor orasului, inclusiv celebra catedrala in stil gotic Sf. Elisabeta. Vizitarea Targului de Craciun, posibilitate de masa. Ne continuam drumul spre Polonia prin Muntii Tatra. Seara cazare in Cracovia la hotel 3*.

  Ziua 2. Dupa micul dejun incepem descoperirea Orasului Dragonilor, ne plimbam pe faimoasa strada medievala Kanonicza (unde se gaseste fosta resedinta a Papei Ioan Paul al II-lea) care ne conduce la Castelul Wawel, resedinta a trei dinastii monarhice ale Poloniei. Vizitam apartamentele regale si catedrala. Dupa-masa continuam vizitarea celui mai mare oras medieval, cu obiective datand din secolele XIII - XIV: Bazilica gotica Sf. Maria, cu cea mai mare sculptura medievala din lume, Turnul Primariei, Bazarul, Fortificatiile vechii cetati cu Bastionul Barbican, apoi program liber in Targul de Craciun pentru a savura atmosfera de sarbatoare. Seara cazare in Cracovia la hotel 3*.

  Ziua 3. Mic dejun, plecare spre Zakopane, cea mai frumoasa statiune din Polonia, situata la poalele muntilor Tatra. Posibilitate de masa si de degustare a preparatelor locale: branza, cascaval si bere calda cu diferite arome. Dupa tranzitarea Slovaciei si a Ungariei, sosire in Cluj-Napoca in timpul noptii in functie de conditiile de drum.
   
  Tarif: 150 euro/persoana
  Tarif early booking: 135 euro/persoana
  * in camera dubla

  Grup minim 40 de persoane
  Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana

  Supliment single: 30 euro

  Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* (Hotel Vienna House Easy sau similar) in Cracovia, tur de oras Cracovia, vizitarea orasului Kosice si a statiunii Zakopane, asistenta turistica.

  Tariful nu include: intrari obiective turistice (aprox. 15 euro), asigurare medicala si storno.

  Conditii de plata: 30% avans la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.