Craciun Cracovia

Atmosfera de Craciun la Cracovia 

Oferta
Speciala
  Durata: 2 nopti/3 zile;
   Perioadele:
 • 28 - 30 noiembrie 2020
 • 11 - 13 decembrie 2020
 • 18 - 20 decembrie 2020
 •    Autocar din Cluj-Napoca;

  Tarif catalog

  150
  euro pers.

  Tarif oferta speciala*

  135
  euro pers.

  *in camera dubla 
  Oferta speciala in limita locurilor disponibile!


  Click pentru imagini

  ITINERARIU

  Ziua 1. Pornire din Cluj-Napoca dimineata la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Tranzitam Ungaria si Slovacia, cu scurta oprire in Kosice, al doilea mare oras din Slovacia. Plimbare pe strada Hlavna, unde se gaseste cea mai mare parte a monumentelor si muzeelor orasului, inclusiv celebra catedrala in stil gotic Sf. Elisabeta. VizitareaTargului de Craciun, posibilitate de masa. Ne continuam drumul spre Polonia prin Muntii Tatra. Pe traseu se vor face opriri scurte (pauze de cca.15-20 min.) Seara cazare in Cracovia la hotel 3*.

  Ziua 2. Dupa mic dejun incepem descoperirea Orasului Dragonilor, ne plimbam pe faimoasa strada medievala Kanonicza (unde se gaseste fosta resedinta a Papei Ioan Paul al II-lea) care ne conduce la Castelul Wawel, resedinta a trei dinastii monarhice ale Poloniei. Vizitam apartamentele regale si catedrala. Dupa-masa continuam vizitarea celui mai mare oras medieval, cu obiective datand din secolele XIII - XIV: Bazilica gotica Sf. Maria, cu cea mai mare sculptura medievala din lume,Turnul Primariei, Bazarul, Fortificatiile vechii cetati cu Bastionul Barbican, apoi program liber in Targul de Craciun pentru a savura atmosfera de sarbatoare.Seara cazare in Cracovia la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun, plecare spre Zakopane, cea mai frumoasa statiune din Polonia, situata la poalele muntilor Tatra. Posibilitate de masa si de degustare a preparatelor locale: branza, cascaval si bere calda cu diferite arome. Dupa tranzitarea Slovaciei si a Ungariei, sosire in Cluj-Napoca in timpul noptii, in jurul orei 24:00, in functie de conditiile de drum. 
   
  Tarif: 150 euro/persoana
  Tarif oferta speciala: 135 euro/persoana/*in camera dubla
   
  Grup minim 40 de persoane
  Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana
  Supliment single: 30 euro
   
  Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* (Hotel Vienna House Easy sau similar) in Cracovia (conform criteriilor locale de clasificare), tur de oras Cracovia, vizitarea orasului Kosice si a statiunii Zakopane, asistenta turistica in limba romana.
   
  Tariful nu include: intrari obiective turistice (aproximativ 15 euro),asigurare medicala si storno (aprox.81 ron) 

  Conditii de calatorie: carte de identitate sau pasaport valabil, posibil test COVID19
  Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta 
  Conditii de plata:
   - 40 euro avans la inscriere
   - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare 
  Conditii de renuntare:
   In cazul in care turistul renunta (indiferent de motiv)  la pachetul de servicii turistice care     face   obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
     a) fara penalizare cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de plecare
     b) 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 21 – 30 de zile   calendaristice inainte de data plecarii;
     c) 65% din pretul pachetului se servicii daca renuntarea se face in intervalul 14 – 20 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     d) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 14 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program.
   
  Recomandare: Asigurarea storno pentru acoperirea costurilor de renuntare in caz de imbolnavire grava, brusca, deces in familia prevazut in polita de asigurare.