Istanbul Istanbul autocar - Iunie

Istanbul "Poarta Orientului" - Iunie

Oferta
Speciala
  Durata: 3 nopti/5 zile;
   Perioada:
 • 22 - 27 iunie 2021
 •    autocar din Cluj-Napoca;

  Tarif catalog

  210
  euro pers.

  Tarif oferta speciala*

  185
  euro pers.

  *Valabila in limita locurilor disponibile!

  Conditii de plata:
  - 40 euro avans la inscriere
  - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare

  Click pentru imagini
  ITINERARIU

  Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca la ora 12:00 pe ruta Alba Iulia – Sibiu – Valea Oltului – Bucuresti – Giurgiu. Noaptea se tranziteaza Bulgaria.
   
  Ziua 2. In jurul orei 10:00 sosim in Istanbul, singurul oras din lume ce se intinde pe doua continente. Se face tur panoramic cu autocarul Europa-Asia si se viziteaza cel mai inalt punct al orasului cu Moscheea Suleyman. In jurul orei 14:00 se vor ocupa camerele la hotel, iar dupa-masa se va vizita centrul vechi al orasului: HipodromulPiata Sultanahmet si Moscheea Albastra renumita pentru cele 6 minarete ale sale. Cazare in Istanbul la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Palatului Topkapi – simbolul imperiului otoman, cu o panorama superba asupra stramtorii Bosfor, Aya Sophia – vechea bazilica bizantina si Basilica Cisterna. Dupa-masa program liber in Marele Bazar din Istanbul, cunoscut pentru bijuterii, ceramica pictata manual, covoare, broderii si magazinele de vechituri. Cazare in Istanbul la hotel 3*.
   
  Ziua 4. Mic dejun. Optional excursie cu vaporul pe Bosfor. Ne deplasam pe malul asiatic pana la podul Fatih, al doilea pod magnific al stramtorii si revenim pe malul european admirand panorama superba a celor doua maluri. Se viziteaza Bazarul Egiptean, cunoscut ca Bazarul de Condimente. Program liber. Seara cazare in Istanbul la hotel 3*.
   
  Ziua 5. Mic dejun. Se viziteaza Palatul Dolmabahce, apoi ne luam ramas bun de la Istanbul si plecam spre Edirne unde vom vizita Marea Moschee. Noaptea tranzitam Bulgaria.
   
  Ziua 6. Dimineata in jurul orei 11:00 sosim in Cluj-Napoca, in functie de conditiile de drum.
   
  Tarif: 210 euro/persoana
   
  Tarif oferta speciala: 185 euro/persoana
   
  Supliment camera single: + 45 euro
  Reducere copil sub 12 ani: - 35 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)
  Reducere al 3-lea adult in camera:  - 15 euro
  Grup minim: 35 persoane
   
  Tariful include: transport cu autocar modern, 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Fuar 3* ( conform criterilor de clasificare locala) sau similar in Istanbul (aproape de centrul istoric), tur de oras Istanbul, asistenta turistica.
   
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (Palatul Dolmabahce ~10 EUR, Topkapi ~10 EUR, Aya Sophia ~10 EUR, Basilica Cisterna ~3 EUR), excursia cu vaporul ~ 7 EUR, transport local cu tramvaiul ~10 EUR, ghid local, asigurare medicala si storno.
   
  Conditii de plata:
  - 40 euro avans la inscriere
  - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare
   
  Conditii de renuntare: 
  In cazul in care turistul renunta (indiferent de motiv)  la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
     a) fara penalizare cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de plecare
     b) 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 21 – 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     c) 65% din pretul pachetului se servicii daca renuntarea se face in intervalul 14 – 20 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
     d) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 14 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program.