Istanbul Istanbul " Poarta Orientului

Istanbul "Poarta Orientului" 

Early Booking
  Durata: 5 nopti/6 zile;
   Perioada:
 • 18 - 23 aprilie 2022
 •    autocar din Cluj-Napoca;

  Tarif catalog

  330
  euro pers.

  Tarif early booking*

  295
  euro pers.

  Early booking valabil pana la data de 15 februarie 2022

  Conditii de plata:
  - 100 euro avans la inscriere
  - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare

  Click pentru imagini
  ITINERARIU

  Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca la ora 7 dimineata pe ruta Alba Iulia – Sibiu – Valea Oltului – Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Stara Zagora (Bulgaria). Pe traseu se vor face opriri scurte (pauze de cca. 15-20 min.), in intervale de 3-4 ore. Cazare in Stara Zagora la hotel 3*.
   
  Ziua 2. Mic dejun. Pornire spre Istanbul - singurul oras din lume ce se intinde pe doua continente, sosire in jurul orei 14:00. Se face tur panoramic cu autocarul Europa-Asia si se viziteaza cel mai inalt punct al orasului cu Moscheea Suleyman, iar dupa-masa se va vizita centrul vechi al orasului: Hipodromul, Piata Sultanahmet si Moscheea Albastra - renumita pentru cele 6 minarete ale sale. Cazare in Istanbul la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea celor mai renumite palate ale imperiului otoman: Palatul Dolmabahce si Palatul Topkapi - cu o panorama superba asupra stramtorii Bosfor, apoi Aya Sophia – vechea bazilica bizantina, iar dupamasa program liber in Marele Bazar din Istanbul, cunoscut pentru bijuterii, ceramica pictata manual, covoare, broderii si magazinele de vechituri. Optional seara turceasca cu cina inclusa. Cazare in Istanbul la hotel 3*.
   
  Ziua 4. Mic dejun. Optional excursie cu vaporul pe Bosfor. Ne deplasam pe malul asiatic pana la podul Fatih, al doilea pod magnific al stramtorii si revenim pe malul european admirand panorama superba a celor doua maluri. Se viziteaza Bazarul Egiptean, cunoscut ca Bazarul de Condimente. Program liber. Seara cazare in Istanbul la hotel 3*.
   
  Ziua 5. Mic dejun. Ne luam ramas bun de la Istanbul si plecam spre Edirne unde vom vizita Marea Moschee. Continuam calatoria spre Veliko Tarnovo - capitala Bulgariei de odinioara. Cazare in Veliko Tarnovo la hotel 3*. Posibilitate de cina la un restaurant local. 480 km
   
  Ziua 6. Mic dejun. Dimineata vizitam Veliko Tarnovo - una dintre cele mai pitoresti orase ale Bulgariei. In jurul orei 12:00 pornim spre Cluj-Napoca pe traseul Ruse – Giurgiu – Ramnicu Valcea – Alba Iulia. Sosire in Cluj Napoca in jurul orei 20:00, in functie de conditiile de drum.
   
  Tarif: 330 euro/persoana
   
  Tarif early booking: 295 euro/persoana in camera dbl
   
  Supliment camera single: + 75 euro
  Reducere copil sub 12 ani: - 45 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)
  Reducere al 3-lea adult in camera:  - 15 euro
  Grup minim: 40 de persoane
   
  Tariful include: transport cu autocar modern, 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel 3* in Stara Zagora, 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Fuar 3* (clasificat conform criteriilor locale) sau similar in Istanbul (aproape de centrul istoric), 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel 3* in Veliko Tarnovo, tur de oras Istanbul, ghid local in ziua a 2-a si a 3-a, asistenta turistica in limba romana.
   
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (Palatul Dolmabahce ~12 EUR/ pers, Topkapi ~ 20 EUR/ pers, Aya Sophia ~10 EUR/ pers), excursia cu vaporul pe Bosfor ~ 15 EUR/ pers, seara turceasca ~ 35 EUR/ pers, asigurare medicala si storno.
   
  Conditii de calatorie: pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcerea in tara, certificate de vaccinare/ test COVID19 (conform masurilor in vigoare), asigurare medicala.
   
  Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoanele cu handicap/mobilitate redusa.
   
  Conditii de plata:
  - 100 euro avans la inscriere
  - diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare