Istanbul Istanbul - 1 iunie

Istanbul  "Poarta Orientului" - 1 Iunie

Early Booking
  Durata: 3 nopti/4 zile;
   Perioada:
 • 30 mai - 2 iunie 2020
 •    avion din Cluj Napoca;

  Tarif catalog

  395
  euro pers.

  Tarif early booking*

  375
  euro pers.

  *Valabil pana la data de 25 martie 2020

  Conditii de plata:
  • 50 % avans la inscriere
  • diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare

  Click pentru imagini
  Itinerariu

  Ziua 1. Intalnire cu ghidul in Aeroportul International din Cluj Napoca la ora 07:40 si pregatire pentru formalitatile de imbarcare. La ora 9:40 deplasare cu avionul pe ruta Cluj-Napoca - Istanbul (aeroport Ataturk). Aterizam in Istanbul la ora 11:30, singurul oras din lume ce se intinde pe doua continente. Incepem vizitarea orasului Istanbul cu cel mai inalt punct al orasului Moscheea Suleyman. In jurul orei 14:00 se vor ocupa camerele la hotel, iar dupa-masa se va vizita centrul vechi al orasului: Hipodromul, Piata Sultanahmet si Moscheea Albastra renumita pentru cele 6 minarete ale sale.Cazare in Istanbul la hotel 3*.
    
  Ziua 2. Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Palatului Topkapi – simbolul imperiului otoman, cu o panorama superba asupra stramtorii Bosfor, Aya Sophia – vechea bazilica bizantina si Basilica Cisterna. Dupa-masa program liber in Marele Bazar din Istanbul, cunoscut pentru bijuterii, ceramica pictata manual, covoare, broderii si magazinele de vechituri. Cazare in Istanbul la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Optional excursie cu vaporul pe Bosfor. Ne deplasam pe malul asiatic pana la podul Fatih, al doilea pod magnific al stramtorii si revenim pe malul european admirand panorama superba a celor doua maluri. Se viziteaza Bazarul Egiptean, cunoscut ca Bazarul de Condimente. Program liber. Seara cazare in Istanbul la hotel 3*.
   
  Ziua 4. Mic dejun. Se viziteaza Palatul Dolmabahce, apoi timp liber pentru ultimele cumparaturi. La ora 15:00 deplasase spre aeroport. Decolare din Istanbul la ora 18:50, aterizare in Cluj-Napoca la ora 20:35.
   
  Tarif: 395 euro/persoana
  Tarif early booking: 375 euro/persoana
   
  Supliment camera single: + 45 euro
  Reducere copil sub 12 ani: - 35 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)
  Reducere al 3-lea adult in camera:  - 15 euro
  Grup minim: 25 persoane
   
  *Reducere Client Fidel 10 eur/pers
  *Client Fidel
  Client care a participat in ultimii cinci ani cel putin o data la excursie organizata de agentia de turism Cora Travel si poate fi identificat in baza de date a firmei. Reducerile sau avantajele mentionate la fiecare program aparte se aplica atat la agentia Cora Travel cat si la agentiile partenere.
   
  Compania aeriana: TURKISH AIRLINES
  Orar de zbor: Cluj-Napoca 9:40 - Istanbul 11:30; Istanbul 18:50 - Cluj-Napoca 20:35
   
  Tariful include: bilet avion Cluj-Napoca – Istanbul – Cluj-Napoca, taxe aeroport* si catering, bagaj de cala de 25 kg, transfer aeroport - hotel - aeroport, 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Fuar 3* sau similar in Istanbul (aproape de centrul istoric), tur de oras Istanbul, asistenta turistica in limba romana pe toata perioada excursiei, ghid local in ziua a doua.
   
  *mentiune: in cazul in care compania aeriana modifica taxele de aeroport tariful poate suferi mici modificari.
   
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (Palatul Dolmabahce ~10 EUR, Topkapi ~10 EUR, Aya Sophia ~10 EUR, Basilica Cisterna ~3 EUR), excursia cu vaporul pe Bosfor ~ 7 EUR, transport local cu tramvaiul ~10 EUR, asigurare medicala si storno.
   
  Conditii de plata: 50 % avans la inscriere, diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare!
   
  ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare - pasaport valabil  min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic, pasaport emis de catre alt stat decat Romania, etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul.