Istanbul Istanbul avion - Noiembrie

Istanbul  "Poarta Orientului" - avion

Early Booking
  Durata: 3 nopti/4 zile;
   Perioada:
 • 28 noiembrie - 1 decembrie 2020
 •    avion din Cluj Napoca;

  Tarif catalog

  380
  euro pers.

  Tarif early booking*

  350
  euro pers.

  *Valabil pana la data de 15 octombrie 2020

  Conditii de plata:
  • 50 % avans la inscriere
  • diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare

  Click pentru imagini
  ITINERARIU

  Ziua 1. Intalnire cu ghidul in Aeroportul International din Cluj Napoca la ora 07:45 si pregatire pentru formalitatile de imbarcare. La ora 9:55 deplasare cu avionul pe ruta Cluj-Napoca - Istanbul.  Aterizam in Istanbul la ora 12:40, singurul oras din lume ce se intinde pe doua continente. Incepem vizitarea orasului Istanbul cu cel mai inalt punct al orasului Moscheea Suleyman. In jurul orei 14:00 se vor ocupa camerele la hotel, iar dupa-masa se va vizita centrul vechi al orasului: Hipodromul, Piata Sultanahmet si Moscheea Albastra renumita pentru cele 6 minarete ale sale. Cazare in Istanbul la hotel 3*.
   
  Ziua 2. Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Palatului Topkapi – simbolul imperiului otoman, cu o panorama superba asupra stramtorii Bosfor, Aya Sophia – vechea bazilica bizantina si Basilica Cisterna. Dupa-masa program liber in Marele Bazar din Istanbul, cunoscut pentru bijuterii, ceramica pictata manual, covoare, broderii si magazinele de vechituri. Cazare in Istanbul la hotel 3*.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Optional excursie cu vaporul pe Bosfor. Ne deplasam pe malul asiatic pana la podul Fatih, al doilea pod magnific al stramtorii si revenim pe malul european admirand panorama superba a celor doua maluri. Se viziteaza Bazarul Egiptean, cunoscut ca Bazarul de Condimente. Program liber. Seara cazare in Istanbul la hotel 3*.
   
  Ziua 4. Mic dejun. Se viziteaza Palatul Dolmabahce, apoi timp liber pentru ultimele cumparaturi. La ora 16:00 deplasase spre aeroport. Decolare din Istanbul la ora 19:45, aterizare in Cluj-Napoca la ora 20:30.
   
  Tarif: 380 euro/persoana
  Tarif early booking: 350 euro/persoana
   
  Supliment camera single: + 45 euro
  Reducere copil sub 12 ani: - 35 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)
  Reducere al 3-lea adult in camera:  - 15 euro
  Grup minim: 10 persoane
   
  Compania aeriana: TURKISH AIRLINES
  Orar de zbor: Cluj-Napoca 9:55 - Istanbul 12:40; Istanbul 19:45 - Cluj-Napoca 20:30
   
  Tariful include: avion Cluj-Napoca – Istanbul – Cluj-Napoca, taxe aeroport* si catering, bagaj de cala de 25 kg, transfer aeroport - hotel - aeroport, 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Fuar 3* (conform criteriilor locale de clasificare) sau similar in Istanbul (aproape de centrul istoric), tur de oras Istanbul, asistenta turistica in limba romana pe toata perioada excursiei, ghid local in ziua a doua.
   
  *mentiune: in cazul in care compania aeriana modifica taxele de aeroport tariful poate suferi mici modificari.
   
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (Palatul Dolmabahce ~10 EUR, Topkapi ~10 EUR, Aya Sophia ~10 EUR, Basilica Cisterna ~3 EUR), excursia cu vaporul pe Bosfor ~ 7 EUR, transport local cu tramvaiul ~10 EUR, asigurare medicala si storno ( aprox.81 ron)
   
  Conditii de calatorie: pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcerea in tara, asigurare medicala, posibil test COVID19
  Mentiune: programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta
   
  Conditii de plata:
  • 50 % avans la inscriere
  • rest de plata cu 4 saptamani inainte de plecare 
  Conditii de renuntare:
  • In cazul in care turistul renunta (indiferent de motiv)  la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
  •    a) 50 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii;
  •    b) 75 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 21 – 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
  •    c) 100 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 21 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program.
  Recomandare: Asigurarea storno pentru acoperirea costurilor de renuntare in caz de imbolnavire grava, brusca, deces in familia prevazut in polita de asigurare.
   
  In cazul in care autoritatile suspenda calatoriile in Turcia, excursia se va reprograma pe anul 2021.