Israel Israel - noiembrie 2018

Circuit Israel Noiembrie

Stop Sales
  Durata: 4 nopti/ 5 zile;
   Perioada:
 • 13 - 17 noiembrie 2018
 •    Zbor direct din Cluj - Napoca;

  Tarif catalog

  500
  euro pers.

  Tarif oferta speciala*

  475
  euro pers.

  * in camera dubla + 25 eur/pers taxe Israel
  reducere Client Fidel 10 eur/pers
  cautam partaj domn!


  Click pentru imagini

  Itinerariu

  ZIUA 1. CLUJ-NAPOCA - TEL AVIV - MUNTELE SION - ZIDUL PLANGERII - BETHLEEM

  Intalnire cu ghidul in Aeroportul International din Cluj-Napoca la ora 03:00 si pregatire pentru formalitatile de imbarcare. La ora 6:05 deplasare cu avionul pe ruta Cluj-Napoca - Tel Aviv (aeroport Ben Gurion) cu aterizare la ora 9:05. Vom face un tur panoramic al orasului Tel Aviv, iar apoi ne indreptam spre Ierusalim si urcam pe Muntele Sion unde se afla Biserica Adormirii Maicii Domnului, la locul Cinei celei de Taina si vom vizita mormantul Regelui David. Intram in cetate prin Poarta Sionului, strabatem cartierul armean, apoi pe cel evreiesc si vizitam Zidul Plangerii sau Zidul de Vest. Vom merge apoi la Bethleem la Biserica Nasterii Domnului, in pestera unde s-a nascut Mesia. Cina si cazare in Bethleem la hotel 4*.

  ZIUA 2. YAD VASHEM - MAREA MOARTA - MUNTELE ISPITIRII

  Mic dejun. Incepem ziua cu vizita la Muzeul Holocaustului Yad Vashem, apoi vom pleca spre nordul Tarii Sfinte pe Valea Iordanului si vom merge la locul real al botezului in tinutul Betabara. Vom vizita Manastirea Sf. Gherasim si ajungem apoi la Marea Moarta (timp liber). De la Marea Moarta vom merge spre Ierihon unde vom vizita Asezamantul romanesc de la Ierihon, vedere panoramica asupra manastirii ridicata pe Muntele Ispitirii. Cina si cazare la hotel 4* in Bethleem.

  ZIUA 3. MUNTELE MASLINILOR - VIA DOLOROSA - SFANTUL MORMANT

  Mic dejun. Vom vizita: Muntele Maslinilor, manastirea ruseasca de pe Muntele Inaltarii - Eleon, Biserica Dominus Flevit (Domnul a plans); Gradina Ghetsimani cu Biserica Tuturor Natiunilor ( Biserica Patimilor lui Iisus) si biserica ce adaposteste mormantul Maicii Domnului din Gradina Ghetsimani. Continuam excursia intrand in Cetatea Ierusalim prin poarta Sf. Arhidiacon Stefan; se viziteaza casa Maicii Domnului si scaldatoarea Vitezda; se parcurge Via Dolorosa sau Drumul Crucii, cu cele 14 opriri: Biserica Sfantului Mormant, Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si toate paraclisele. Timp liber pentru cumparaturi. Cina si cazare la hotel 4* in Bethleem.

  ZIUA 4. CANA GALILEII - NAZARETH - MAREA GALILEE - HAIFA - TIBERIAS

  Mic dejun. Vizita in satul Cana Galileii la biserica situata pe locul unde Mantuitorul nostru Iisus Hristos a savarsit prima minune in Galileea - minunea preschimbarii apei in vin. Plecam spre nord in orasul Nazareth, unde vor fi vizitate: biserica situata in preajma izvorului Buna Vestire pictata de fratii Morosanu in anul 1977 si Biserica Bunei Vestiri. Optional plimbare pe Marea Galilee (10 euro/persoana). Continuam excursia spre orasul Haifa, port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitam Biserica Stella Maris (Steaua Marii), ce are altarul deasupra pesterii sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul, Gradinile etajate Bahai - privire din exterior. Daca timpul ne permite scurta oprire la marea Mediterana, in orasul Haifa. Cina si cazare la hotel 4* inTiberias/Nazareth.

  ZIUA 5. TIBERIAS - TEL AVIV - CLUJ-NAPOCA

  Dupa micul dejun matinal ne deplasam spre aeroport in vederea decolarii din Tel Aviv la ora 9:50. Aterizare in Cluj-Napoca la ora 13:05.

  TARIF oferta speciala: 475 euro/persoana in camera dubla

  + taxe 25 euro/persoana (se achita in Israel)
  *Reducere Client Fidel 10 eur/pers

  Supliment camera single: + 120 euro Reducere copil 2-12 ani: - 50 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)
  Reducere 10 euro/adult in camera tripla

  Tariful include:

  • bilet de avion Cluj-Napoca - Tel Aviv - Cluj-Napoca, bagaj de mana ( 55x40x23)
  • cazare la hotel 4*cu demipensiune (3 cazari in Bethleem si 1 cazare in Tiberias/Nazareth)
  • transport local cu autocar/minibus modern (in functie de numarul de participanti)
  • vizitele si intrarile la obiectivele turistice mentionate in program
  • ghid vorbitor de limba romana, asistenta din partea agentiei pe toata perioada excursiei

  Tariful nu include:

  • alte bagaje la cerere (tarifele sunt valabile doar daca se achita in agentie):bagaj de cala de 20 kg ( 110 euro/bagaj) compania aeriana poate majora taxa de bagaj
  • Plimbare cu barca pe Marea Galilee: 10 eur/persoana
  • Asigurarea storno si asigurare medicala: ~ 55 lei/persoana
  • Taxe care se practica in Israel (25 euro/persoana)
  • Bauturi alcoolice sau racoritoare la mese excursiile optionale

  Grup minim: 35 persoane platitoare
  Pentru grup 25 - 29 persoane: + 30 euro/persoana
  Pentru grup 30 - 34 persoane: + 15 euro/persoana

  Cazari: categoria 4*
  Bethleem: Hotel Holy Family, Hotel St. Michel, Hotel Ararat, Hotel Nativity sau similar
  Tiberias/Nazareth: Hotel King Solomon, Hotel Dona Gracia  sau similar

  Compania aeriana: Wizz Air
  Orar de zbor: Cluj-Napoca 6:05 - Tel Aviv 9:05; Tel Aviv 9:55 - Cluj-Napoca 13:10
  *Client Fidel
  Client care a participat in ultimii cinci ani cel putin o data la excursie organizata de agentia de turism Cora Travel si poate fi identificat in baza de date a firmei.