Dubai Dubai - Aprilie 2018

Calatorie in Dubai Aprilie

Stop Sales
  Durata: 7 nopti/8zile;
   Perioada:
 • 14 - 21 aprilie 2018
 •    Zbor direct din Cluj-Napoca;

  Tarif catalog

  795
  euro pers.

  Tarif oferta speciala*

  715
  euro pers.

  *oferta valabila pana in data de 23 februarie 2018

  Click pentru imagini
  Calatorie in Dubai

  ZIUA 1. CLUJ-NAPOCA – DUBAI
  Intalnire cu insotitorul de grup in Aeroportul International din Cluj Napoca la ora 11:00 si pregatire pentru formalitatile de imbarcare. La ora 14:05 deplasare cu avionul pe ruta Cluj-Napoca - Dubai (Aeroport Dubai World Central) cu aterizare la ora 20:10. Dupa formalitatile de la aeroport,  transfer cu microbuz la Hotel Rove City Centre 3* pentru cazare.
   
  ZIUA 2.  BOOMING DUBAI
  Mic dejun. Dimineata program liber pentru plaja si shopping iar dupa masa, participare la o excursie frumoasa si captivanta: Booming Dubai. Incepem turul cu o vizita la piata Madinat Jumeirah, urmeaza oprire la Burj Al Arab, apoi plecam spre Palm Jumeirah, o insula in forma de palmier unde vom vizita Hotelul Atlantis 5*. Urmatoarea oprire va fi la Dubai Marina, cel mai mare port de ambarcatiuni din lume, unde puteti face fotografii cu iahturi de lux si cladiri moderne cu o arhitectura unica. Turul continua cu Ski Dubai, prima partie de ski interioara din regiune care ofera zapada proaspata pe tot parcusul anului. Seara se incheie cu o priveliste spre cea mai inalta cladire din lume Burj Khalifa, in fata careia putem admira fantana arteziana, un spectacol de lumini si sunete, fiind una dintre cele mai performante fantani muzicale din lume. Seara intoarcere la hotel.
   
  ZIUA 3 – 7 DUBAI
  Mic dejun. Timp liber pentru plaja, shopping (hotelul ofera transfer gratuit la Dubai Mall ?i Plaja Jumeirah Kite) si optional posilibitatea de a participa la cateva excursii, cum ar fi: Safari (un popas in mijlocul desertului si participarea la un spectacol de lumina si culoare), Abu Dhabi (se viziteaza capitala si orasul cel mai bogat al Emiratelor Arabe Unite, precum si Moscheea Sheik Zayed, a treia ca marime din lume), Al Ain Tour („Orasul Gradina”, fiind vestit pentru zonele verzi si oazele luxuriante), East Coast Tour ( deplasare spre zona muntoasa, la granita cu Oman si vizita la un resort de 5* la Oceanul Indian), urcare in turnul Burj Khalifa – cea mai inalta cladire din lume, avand 160 de etaje.
   
  ZIUA 8. DUBAI -  CLUJ-NAPOCA
  Mic dejun. Timp liber pana la ora 15:00, apoi ne deplasam spre aeroport in vederea decolarii din Dubai la ora 20:45. Aterizare in Cluj-Napoca la ora 01:25.
   
  Tarif: 795 euro/persoana
  Tarif oferta speciala: 715 euro/persoana in camera dubla
  Supliment camera single: + 240 euro
  Tarif copil 6 -15 ani: 450 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)
   
  Tariful include:
  -          bilet de avion Cluj-Napoca - Dubai - Cluj-Napoca, bagaj de mana  (55 x 40 x 23)
  -          taxe aeroport
  -          transfer aeroport – hotel - aeroport
  -          7 nopti cazare la hotel Rove City Centre 3*cu mic dejun
  -          excursia Booming Dubai
  -          asistenta din partea agentiei pe toata perioada excursiei
   Tariful nu include:
  -          alte bagaje la cerere (tarifele sunt valabile doar daca se achita in agentie): bagaj de cala de 20 kg (95 euro/bagaj), compania aeriana poate majora taxa de bagaj
  -          excursiile optionale
  -          asigurarea storno si asigurare medicala: ~ 55 lei/persoana
  -          taxa turistica: 10 AED/camera/noapte (se achita la hotel)

  Cazare: Hotel Rove City Centre 3* (Hotel nou, dat in folosinta in decembrie 2016, situat in imediata apropiere de Dubai Deira Mall, aproape de metrou. Hotelul ofera multe facilitati: camere spatioase dótate cu AC reglabil, WI-FI gratuit, magazin alimentar, piscina in aer liber, sala de gimnastica, restaurant cu preparate din bucataria araba, occidentala si indiana, transfer gratuit la Dubai Mall si Plaja Jumeirah Kite).

  Compania aeriana: Wizz Air
  Orar de zbor: Cluj-Napoca 14:05 - Dubai 20:10; Dubai 20:45 - Cluj-Napoca 01:25