Home Bratislava-Praga-Karlovy Vary-Viena

Weekend prelungit 1 Mai
Bratislava - Praga-  K.Vary - Viena


  Durata: 4 zile / 3 nopti;
   Perioada:
 • 28 aprilie - 1 mai 2018
 •    autocar din Cluj Napoca;

  Tarif catalog

  200
  euro pers.

  Tarif early booking*

  190
  euro pers.

  *Valabil pana la data de 20 martie 2018

  Click pentru imagini
  Itinerariu

  Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca dimineata la ora 6:00, din Oradea la ora 08:30. Se tranziteaza Ungaria si Slovacia. Oprire in Bratislava, unde facem un tur pietonal prin centrul istoric:Piata Veche, Palatul Primatial, Turnul Sf. Mihail, Catedrala Sf. Martin. Seara sosire in Praga, cazare.
   
  Ziua 2. Mic dejun. Incepem turul de oras in Praga cu vizitarea Castelului - cel mai mare complex medieval din Europa - a Catederalei Sf. Vitus, dupa care plimbare pe Ulita de Aur, cea mai ingusta strada din Praga, cu cele mai mici case. Pasii ne duc apoi spre Podul Carol si Piata Vechii Primarii cu celebrul Ceas Astronomic. Dupa-masa timp liber in centrul orasului. Cazare in Praga.
   
  Ziua 3. Mic dejun. Excursie la Karlovy Vary, renumita statiune balneara imperiala din Cehia, fostul Karlsbad. Plimbare prin centrul istoric dominat de cladiri construite in stil neogotic, neobaroc si secession. Dupa-masa ne intoarcem in  Praga pentru a vizita Orasul Nou , din sec. XIX –XX:  Piata Sf. Vaclav cu palatele si pasajele frumos decorate si Gara Centrala construita in stil art nouveau. Seara cazare in Praga.
   
  Ziua 4. Dupa servirea micului dejun ne luam ramas bun de la ”Orasul celor o suta de turnuri” si pornim spre Viena. In jurul pranzului sosire in capitala Austriei. Facem cu autocarul turul Ringului unde se vor admira: Primaria, Parlamentul, Opera din Viena, Burgtheater, Universitatea etc. Ne oprim apoi in Piata Maria Tereza si facem turul pietonal printre cladirile vechi ale Hofburgului si incheiem cu Catedrala Sf. Stefan. Program liber aproximativ o ora. Dupa-masa pornire spre tara. Sosire in Cluj- Napoca in cursul noptii.
   
  Tarif:  200 euro/persoana
  Tarif early booking: 190 euro/persoana
  Grup minim 40 de persoane
   
  Supliment single: 85 euro/persoana
   
  Tariful include: transport cu autocar modern, 3 nopti cazare cu mic dejun in Praga la hotel tip A&O (corespunde categoriei 3*), tur de oras Bratislava, Praga, Viena, excursie Karlovy Vary, asistenta turistica.
   
  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aproximativ 20 euro), asigurarea medicala si storno.